Horaris del Complex Esportiu, el camp de futbol i la velocitat dels cotxes, a l’Audiència pública

per Jordi Pascual

Barris i EMD

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Jordi Pascual

El torn obert a la ciutadania del Ple de l’EMD de Valldoreix segueix sent de forma telemàtica amb el veïnat enviant preguntes prèviament per correu electrònic. En la sessió de setembre no hi ha hagut cap tema principal però sí moltes peticions puntuals com ara les peticions del veí i expresident de l’EMD Francesc Cardoner de denunciar que la passera que s’ha fet per accedir al camp de futbol incomplex les limitacions de la zona inundable de la riera o que l’accés que s’ha previst construir limita l’espai impedint que la zona es pugui utilitzar de camp de futbol.

Com algunes d’aquestes peticions les havia presentat en forma d’al·legacions al projecte, el president Josep Puig li ha respost tot dient que si encara no ha rebut la contestació a les al·legacions ho farà en breu. També ha lamentat l’amenaça de denúncia pel cas de la passera. Cardoner també ha demanat que es pugin al web els informes dels processos participatius, que s’activi l’espai web amb els punts d’interès de Valldoreix i que es publicitin les inversions fetes amb diners del pressupost participatiu indicant que són resultat de la participació. La vocal Elena Degollada ha respost que la primera petició ja ha estat resolta, que es treballa en la segona i que estudiarà com fer la tercera.

Una altra de les peticions ha estat la d’una usuària del Complex Esportiu, que lamenta la restricció de l’horari per la COVID-19 i n’ha demanat l’obertura a les 7 del matí (ara obre a les 8) i que no tanqui pel migdia. El vocal Bernat Gisbert ha respost llegint un escrit de l’empresa concessionària en què expliquen que s’han hagut d’adaptar a la pandèmia i que, tot i que intentant reduir el temps de tancament, el migdia el necessiten per fer desinfeccions. A més, expliquen que quan obrien a les 7 moltes activitats quedaven buides. Gisbert s’ha compromès a parlar amb l’empresa perquè no tanquin al migdia mentre el vocal de la CUP-PC, Ferran Margineda, ha dit que l’obertura i tancament hauria de seguir els requeriments del contracte públic que regeix la concessió.

Alhora, uns veïns de l’avinguda Jacinet Verdaguer han lamentat la velocitat dels vehicles i han demanat mesures perquè no hi hagi excessos de velocitat. El president Puig ha explicat que ja s’han aplicat mesures i que seguiran treballant per aplicar polítiques en benefici de la seguretat vial. Finalment una veïna de l’avinguda del Baixador ha demanat el retorn dels diners que els veïns van avançar per a la urbanització del carrer davant la no-urbanització d’aquest. Tot i que el govern ha respost dient que ho estudiarà, el projecte està en vies d’enllestir-se i, segons ha dit el president en la sessió plenària, hi haurà una reunió amb Sant Cugat el 9 d’octubre per mirar de desencallar l’afer.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article