La secció d'hoquei sobre herba del Junior FC edita un àlbum amb 450 cromos i ja ha venut més de 4.000 cromos

per Àlex López Puig, cap de comunicació de SantCugatCreix

Esports

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Sant Cugat Creix, que agrupa cinc clubs esportius de la ciutat, publica aquest article com a entitat subscrita a elCugatenc. Si ets una entitat, pots consultar les opcions que dona la subscripció aquí.

 

La secció d'hoquei sobre herba del Junior FC ja té un àlbum propi de cromos, dissenyat per la mateixa entitat, amb les imatges de Marc Perellon i Anna Serrahima en la portada. Es tracta d'un àlbum de 75 pàgines i 450 cromos pensat pels nois i les noies de l'escola d'iniciació fins a la categoria infantil, en el que s'hi pot trobar tots els jugadors de la secció, excepte els conjunts séniors -tampoc els entrenadors- que no siguin els primers equips masculí i femení, que militen en la Divisió d'Honor. El Junior FC regala l'àlbum als jugadors –fins a la categoria infantil- i aquests poden comprar un sobre amb 8 cromos a un cost d'1 euro per sobre, a la recepció del club, que ja ha venut més de 4000 cromos. En aquesta col·lecció, que podria ser pionera en l'hoquei sobre herba de l'Estat espanyol, es destaquen les 3 jugadores olímpiques actuals del club, Carlota Petchamé, Gigi Oliva i Cristina Guinea, que s'ha retirat aquesta temporada 2020-2021. També hi ha l'opció de comprar un pòster de qualsevol jugador.

En declaracions a Sant Cugat Creix, Jordi Muñoz, president de la secció d'hoquei sobre herba del Junior FC, ha assenyalat que "aquesta és una iniciativa que pretén fer club i generar identitat i ambient, que els jugadors es coneguin entre ells"

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article