L’Ajuntament adjudica la plantació de 450 arbres a espais verds de la ciutat

per Jordi Pascual

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Tino Rubio

Durant els darrers mesos l’Ajuntament ha recuperat l’activitat de contractació després de l’aturada de les setmanes més dures de la pandèmia al març, abril i maig del 2020. Entre les noves contractacions, el consistori va aprovar a l’octubre l’adjudicació de la plantació d’arbrat en zones verdes de la ciutat a dues empreses. La guanyadora dels dos lots, un per a l’est i l’altre per a l’oest del municipi, ha estat Hulex Gestió Ambiental, que s’emborsarà 35.370,72 euros (amb IVA) per aquesta activitat.

Durant un període d’un any des de la formalització del contracte i sense possibilitat de pròrroga, l’empresa haurà de plantar un total 450 arbres distribuïts arreu del municipi (mirar el llistat complet aquí). La majoria d’ells (70) són pollancres vers, seguits de moreres blanques (36), freixos de fulla petita (36), mèlies (35) i alzines (30).

L’únic criteri que es tenia en compte en l’adjudicació del concurs era el preu. S’hi van presentar nou empreses, totes als dos lots. Estudios y Contratas Silvícolas ha estat l’empresa que més s’ha aproximat a l’oferta de la guanyadora amb una diferència de 341,60 euros al lot 1 i de 52,15 euros al segon.

Hi han participat altres empreses habituals a Sant Cugat com Hulex Gestió Ambinetal o Jardineria el Cedre, aquesta darrera encarregada de forma provisional del manteniment de les zones verdes mentre es torna a concursar el lot 3 del concurs després d’una resolució desfavorable del Tribunal Català de Contractes arran d’un recurs d’una altra de les empreses que ha participat en aquest concurs, Espais Verds del Vallès.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article