Debut oficial amb victòria del sénior B femení del Club de Rugby Sant Cugat

per Àlex López Puig, cap de comunicació de SantCugatCreix

Esports

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

El CR Sant Cugat B, que dirigeixen Albert Casorrán ‘Caso’ i Ferran Mayor Calvo, s'ha creat aquesta temporada 2020-2021 / Foto: CR Sant Cugat

Sant Cugat Creix, que agrupa cinc clubs esportius de la ciutat, publica aquest article com a entitat subscrita a elCugatenc. Si ets una entitat, pots consultar les opcions que dona la subscripció aquí.

El sénior B femení del Club de Rugby Sant Cugat, entitat amb 34 anys d'història, va jugar el seu primer partit oficial el dissabte 27 de febrer, a la ZEM La Guinardera, amb una contundent victòria (79-0) davant el Garrotxa-Banyoles RC, en la primera jornada de la Divisió d'Honor Catalana Femenina (grup C). Amb aquest triomf se situa líder amb 5 punts, els mateixos que el CE Universitari de Barcelona, segon classificat.

La primera convocatòria

La convocatòria per aquest partit la van integrar les següents jugadores: Núria Uroz, Maria Cid, Marina Bertran, Ailen Oteros, Bet Grané, Júlia Casas, Noa Garcia, Maria Bardají, Lídia Martínez, Cris Garcia, Alba Viaplana, Alexia Gascó, Júlia Moreno, Ángela Gutiérrez, Laia Manzano i Núria Sáez.

Les santcugatenques jugaran el seu segon partit al camp de l'INEF BCN, el diumenge 7 de març, a les 16.45 hores, i el tercer i últim d'aquesta fase regular, a la ZEM La Guinardera, contra el CE Universitari de Barcelona, el dissabte 20 de març, a les 16.30 hores. La Divisió d'Honor Catalana Femenina d'aquesta temporada, 2020-2021, està integrada per 15 equips, distribuïts en 4 grups (3 grups de 4 equips i 1 grup de 3 equips).

‘Caso’: "És un equip molt jove i l'objectiu d'aquesta temporada és agafar rodatge i competir al màxim"

El CR Sant Cugat B, que s'ha creat aquesta temporada 2020-2021 i que dirigeixen Albert Casorrán ‘Caso’ i Ferran Mayor Calvo, està integrat per 3 o 4 jugadores que no han jugat mai a rugbi, jugadores en formació i altres jugadores que també poden jugar al primer equip, en la Divisió d'Honor B. Albert Casorrán ‘Caso’ ha explicat que "és un equip molt jove i l'objectiu d'aquesta temporada és agafar rodatge i competir al màxim".

Abans de jugar aquest primer partit de lliga de la Federació Catalana de Rugbi, el sénior B femení del CR Sant Cugat va jugar un amistós el 20 de febrer al camp del Castelldefels Rugby Unión Club (CRUC), on va perdre per 13 punts a 0, en un bon partit de les santcugatenques, tot i perdre.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article