El procés de certificació de Scores Academy

per Anònim (no verificat)

Esports

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Web de SantCugatCreix

 

Sant Cugat Creix, que agrupa cinc clubs esportius de la ciutat, publica aquest article com a entitat subscrita a elCugatenc. Si ets una entitat, pots consultar les opcions que dona la subscripció aquí.

El projecte europeu SCORES en el que SantCugatCreix participa té l’objectiu de sensibilitzar i potenciar la capacitat dels entrenadors/mentors i altres tècnics esportius a favor del desenvolupament professional i la formació d'habilitats dels atletes, promovent el paper i l'educació d'aquests agents en l’àmbit de les carreres duals.

El projecte es desenvolupa dins d’un gran context formatiu a través d’una plataforma formativa a distància anomenada SCORES Academy per a entrenadors i altres tècnics esportius amb l’objectiu d’assolir el seu desenvolupament professional i per a la formació de les habilitats dels atletes.

Per certificar la capacitació completada i enviada, SCORES Academy utilitzarà la plataforma Open Badges. Aquest és una eina de Mozilla per documentar i aconseguir el reconeixement digital de les qualitats i èxits obtinguts fora de camp acadèmic.

El programa fa que sigui extremadament fàcil guanyar i mostrar insígnies al web a través d'una infraestructura tècnica i/o publicar-les en les xarxes d'ocupadors a través de LinkedIn. D'aquesta manera ajuda a persones de totes les edats a obtenir i demostrar qualitats de segle XXI i poder accedir a una nova carrera o a noves oportunitats educatives.

 

PROGRAMA SCORES ACADEMY PER ATLETES:

Què s’aprèn? El programa comprèn el següent:

• Preparar-lo per prendre decisions en itineraris educatius i laborals.

• Ajudar a explorar les seves pròpies habilitats i competències interpersonals i maximitzar-les.

• Explorar com els esports ajuden a desenvolupar aquestes habilitats i competències toves.

• Explorar l'entorn laboral i les habilitats necessàries.

• Aprendre a maximitzar les habilitats desenvolupades en l'esport per al mercat laboral;

• Treballar amb entrenadors i altres atletes que es troben en una situació similar preparant-se per al següent pas en l'educació i/o el mercat laboral.

 

PROGRAMA SCORES ACADEMY PER ENTRENADORS:

Què s’aprèn? El programa comprèn el següent:

• Un taller interactiu per capacitar entrenadors que alhora capacitin als atletes en l'aprenentatge de (noves) competències i habilitats.

• Explorar les seves pròpies competències de coaching i com maximitzar-les.

• Connectar-se amb els atletes i crear un impacte en lloc d'una comunicació unidireccional.

• Utilitzar diferents mètodes d'entrenament per millorar les competències i habilitats dels atletes en un nivell holístic.

• Treballar amb esportistes que tenen una doble carrera i/o s'estan preparant per a una combinació d'esport i escola o mercat laboral

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article