Roel Pizza és el primer establiment que apadrina una gossa del Cau Amic

per Anònim (no verificat)

Comerç de proximitat

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

La secció Comerç de proximitat visibilitza els comerços i establiments locals mitjançant articles patrocinats (més informació). Aquest és un article patrocinat per Roel Pizza.

Roel Pizza, a la rambla Jaume Sàbat, 4, és el primer establiment de la ciutat que ha apadrinat una gossa, Laica, de la protectora el Cau Amic. La pizzeria farà un donatiu de 50 cèntims a l’entitat animalista per cada comanda per recollir o prendre a l’establiment. A més, han incorporat informació de l’entitat a les capses de les pizzes, animant els seus clients a adoptar o apadrinar enviant un correu electrònic a info@cauamic.cat.

Rosa Maria Marqués, membre de l’entitat, explica que fins ara tots els apadrinaments eren de persones a títol individual i que des de fa un temps busquen el suport de comerços locals, sent Roel Pizza el primer a col·laborar-hi. “Després del confinament van començar a abandonar-se gossos i hores d’ara totes les protectores estem plenes i per això necessitem suports com aquest”, diu Marqués.

Sergio Ramírez i Ximena Montecinos, encarregats de la pizzeria, expliquen que l’empresa s’ha posat l’objectiu de millorar la seva incidència local, amb bones pràctiques socials i ambientals. Durant els darrers mesos han substituït les begudes en envàs per botelles, han posat petits arbres a la terrassa per compensar les emissions de diòxid de carboni del repartiment a domicili i ara han engegat la col·laboració amb el Cau Amic. Properament també rebaixaran el nombre de fullets informatius en paper per distribuir-ne digitalment.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article