Jofre Llombart presideix el nou Consell Consultiu de Cugat.cat

per Jordi Pascual

Cultura

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Portal web del mitjà local. Foto: Jordi Pascual

 

El Ple de desembre va donar compte del Decret d'Alcaldia en què es determina la nova composició del Consell Assessor i Consultiu de l'Entitat Pública Empresarial Local (EPEL) de Cugat.cat. El periodista santcugatenc Jofre Llombart passa a presidir el consell que ha de garantir, segons el mateix portal informatiu, la participació social i política en la gestió del mitjà públic municipal.

 

Hi ha un representant de cada grup polític: Joana Barbany (CDC), Alba Johé (CUP-PC), Alba Castellet (C's), Mireia Ingla (ERC-MES), Roser Casamitjana (ICV-EUiA), Pere Soler (PSC) i Álvaro Benejam (PP). Com a representant de l'EMD hi participa la Susanna Herrada (exmembre d'Unió i part del govern de la Vila de Valldoreix).

 

Xavier Barbany és el representant dels Consells de Barri; Josué Sospedra, de l'Associació Sant Cugat Comerç; Pepe García, dels sindicats; Eduard Jener, del Consell de Cultura; Murici Benito, del Consell d'Esports; Rafael Gómez, de les entitats socials, i Joan Franquesa, de les empreses santcugatenques.

 

A la recerca d'un nou director

 

El mitjà públic continua sense tenir nou director després de la marxa de Miquel Herrada. Es va començar un concurs públic que encara no ha acabat. El funcionament de Cugat.cat respon a l'adaptació del mitjà a l'octubre del 2014 a la Llei de comunicació audiovisual de Catalunya. L'exdirector va dir en elCugatenc que l'adaptació és “molt important i essencial” perquè estableix la creació d’un consell consultiu i d’un consell d’administració.

 

L'altre consell, el d'administració, es va aprovar al gener i està format per Xavier Fornells, Carme Colomina, José Manuel Pérez Tornero, Anna Toro i Josep-Manuel Silva Alcalde.

 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article