El DSV-Sant Cugat classificat i qualificat pel torneig de la copa Princesa

per Anna Poquet

Esports

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Anna Poquet

Després de vàries victòries consecutives en el que porten de temporada i abans de tornar a la Lliga, les del DSV-Club Voleibol Sant Cugat disputaran la Copa Princesa a Guadalajara, començant amb un partit contra el Torrelavega.

L’equip sènior de voleibol femení torna als entrenaments després d’una setmana de descans amb l’objectiu de guanyar el torneig de la copa Princesa abans de seguir amb els partits de la lliga.

Julia Bonet, capitana de l’equip, explica en què consisteix la copa Princesa així com el moment en el que es troben i les hores que li dediquen per tal d’arribar on estan.

- És el primer cop que us classifiqueu per la copa Princesa, en què consisteix aquest torneig?

- Es un torneig en el que participen els dos millors equips de cada grup de la lliga i en aquest cas es juga a Guadalajara que és el mateix equip que estava al nostre grup i ens toca jugar contra Torrelavega que és el primer classificat del grup A, nosaltres estem al grup B.

- Havíeu jugat ja alguna vegada contra aquest equip o és el primer cop?

- L’any passat vam jugar contra elles al play-off i vam guanyar. És un partit bastant complicat perquè les jugadores posen molta pressió en el joc i la col·locadora és molt bona però vam aconseguir guanyar.

- Desde que ha començat la temporada, quants partits porteu jugats i quants guanyats?

- Portem 12 partits jugats, tres de la segona volta i de moment només hem perdut dos.

- Quines diries que són les claus d’aquest èxit?

- Òbviament entrenar molt, però som un equip molt jove i ens portem totes molt bé, mai havia estat en un equip que ens portéssim totes tant bé i suposo que això fa que dintre el camp es noti i estiguem motivades i ens ajudem les unes a les altres.

- Jugueu perquè voleu o perquè us voleu dedicar?

- És mes com a hobby perquè del voleibol no pots viure, però li dediquem moltes hores i a vegades costa compaginar-ho amb estudis o treballant.

- Alguna de vosaltres està becada pel CAR?

- Algunes jugadores han estat a la Blume que és més o menys com el CAR però ara mateix no hi ha cap que estigui a la Blume.

Rafa Ruiz, entrenador de l’equip, explica les qualitats que té l’equip i les probabilitats de guanyar el següent torneig.

- Què destacaries d’aquest equip?

- Justament això, que és un equip, format per 13 jugadores i cada una d’elles aporta un gra de sorra que fa que sigui un equip molt competitiu. Es pot veure tant a la pista com a fora que es porten molt bé entre elles i això suma un plus en cada partit de la lliga i això és un aspecte molt important.

- Les veus preparades per guanyar la copa Princesa?

- Crec que sí, és veritat que l’equip es molt jove, estem parlant d’una mitja de 20 anys d’edat però tal com estem evolucionant, de com vam començar a com estem ara mateix crec que em crescut bastant i les veig amb una agilitat i amb una convicció que hem dona bones sensacions i vibracions, crec que podem guanyar, ara bé, després guanyar o no ja és un altre tema i depèn de diferents factors, però capacitades i que estan preparades estic segur que si. 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article