elCugatenc celebra l’assemblea oberta del 2022 per repassar les fites assolides i plantejar nous reptes

per Jordi Pascual Mollá

Economia social i solidària

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

El dissabte 26 de febrer a les 11h. l’Ateneu acollirà l’assemblea oberta d’elCugatenc del 2022, un espai en què la comissió de gestió donarà compte de les fites assolides durant l’any en base als reptes plantejats un any enrere. Alhora, es plantejaran els reptes a afrontar enguany. Per acudir-hi, cal inscripció prèvia. L’assemblea es podrà seguir en directe al canal de YouTube del diari, on quedarà publicada posteriorment.

L’assemblea oberta, on poden acudir socis i no socis, és el màxim òrgan de decisió de l’Associació l’Avenir, eines per a la informació, editora d’elCugatenc. Es convoca un cop l’any amb la voluntat de traslladar la informació de les actuacions realitzades durant l’any precedent i debatre les fites a assolir durant el següent. D’aquesta es deriva la comissió de gestió, un òrgan amb persones voluntàries i contractades pel diari que afronta el dia a dia de la gestió i l’estratègia acordada a l’assemblea anual.

elCugatenc recupera la presencialitat a l’assemblea oberta després que al 2021 s’hagués de celebrar de forma telemàtica. Durant el 2021 s’han assolit molts dels reptes plantejats a principis d’any, amb un increment dels ingressos malgrat la situació econòmica derivada de la pandèmia i amb l’aposta per noves iniciatives periodístiques com la secció FOCUS. En donarem compte en l’assemblea del 26 de febrer, que es convoca amb l’ordre del dia següent:

1. Aprovació de l’acta de l’assemblea anterior

2. Aprovació dels canvis a la junta

3. Valoració del 2021

- Actuacions principals

- Torn obert de preguntes

- Tancament econòmic

- Aprovació del tancament econòmic

4. Torn obert de comentaris de tancament

Els articles publicats a la secció d'Opinió són responsabilitat de l'autoria de cada escrit.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article