Per fi s'insonoritzarà la sala polivalent del Casal Torreblanca

per Xavier Boix

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

L'Agutzil fa saber que...

La Junta de Govern Local de l'ajuntament de Sant Cugat va aprovar el passat 10 de març la convocatòria i el plec de clàusules per licitar a través d'un procediment negociat l'adjudicació d'un 'contracte d'obres per a la insonorització de la sala polivalent de la Masia Torreblanca'. Per aquesta finalitat se li van demanar ofertes a tres empreses amb un preu de sortida de licitació de 82.349 € sense IVA.

Casal de Joves Torreblanca, Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Les empreses amb les que es contactà foren INSONORIZACIONES CATALANAS, SL, INGENIERIA Y SERVICIOS EN ACÚSTICA IBERACÚSTICA, S.L. i ACÚSTICA INTEGRAL, S.L., de les que només les dues darreres van presentar oferta. La valoració només tenia en compte l'oferta econòmica i aquesta va ser de 69.788, 98 €, en el cas de la segona empresa de les tres i de 82.349 € en el de la darrera. En conseqüència, l'empresa que rep l'adjudicació el passat 1 de juny és INGENIERIA Y SERVICIOS EN ACÚSTICA IBERACÚSTICA, S.L. que ha rebaixat el cost previst d'entrada un 16%.

Aquestes obres d'insonorització són una bona notícia per la ciutat doncs en un principi era previst que la sala polivalent del Casal de Joves Torreblanca es construís sota terra però al final es va descartar i es va destinar aquest espai per altres activitats més adreçades a conferències, xerrades, i no tant a fer-hi activitats musicals. El temps però ha portat la raó a qui defensava que en aquest Casal calia un espai per fer-hi música i aquest fet ha de comptar amb la convivència amb la resta de l'espai del propi Casal i, sobretot, amb el veïnatge del barri. 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article