Recta final per votar els Premis Ciutat Sant Cugat 2015

per Anna Poquet

Entitats

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Imatge del Premi Ciutat de Sant Cugat

El període de votacions pels Premis Ciutat Sant Cugat d’enguany començava coincidint amb la Festa de Tardor i te de límit el pròxim 21 de febrer. Uns premis en els que s’han presentat 16 candidatures d’àmbits molt diferents i que es poden conèixer millor en el següent reportatge.  

 

Els premis Ciutat de Sant Cugat es celebren des de l’any 2005 per tal de reconèixer l’esforç d’aquelles associacions, persones, entitats i empreses que han tingut un paper rellevant durant l’últim any i poden presentar-se, o bé de forma voluntària per ells mateixos o bé com a proposta per part de la Comissió de Propostes dels Premis Ciutat Sant Cugat.

Les candidatures presentades han d’estar vinculades d’alguna manera a Sant Cugat sense importar l’àmbit en el que pertanyen, ja que pot ser, social, cultural, artístic, científic, econòmic, polític o esportiu.

Fins el dia 21 de febrer qualsevol persona, sigui de Sant Cugat o no, pot votar en aquesta onzena edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat, uns premis que no tenen dotació econòmica i els quals només accepta un vot per persona.

Entre les 16 candidatures d’enguany són vàries les que han celebrat durant el 2015 els 25 anys d’història, com per exemple, la residència Sant Salvador, la Coral Tardor, els Diables o el Teatre Espiral. A més de dues candidatures a títol personal, que són la Cristina Casale i el Marc Serrahima, així com totes les altres que es poden conèixer per mitjà del reportatge, ja que inclou una breu entrevista de totes les candidatures per poder-les conèixer millor abans de votar.

La gala tindrà lloc el 14 de març al Teatre Auditori i serà conduïda pels periodistes santcugatencs Jofre Llombart i Marina Romero i intervindran l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels (EMMVA), que tindrà com a protagonista la flautista santcugatenca Elisabet Franch, exalumna de l'EMMVA i reconeguda fa dos anys en aquests premis. De les 16 candidatures un jurat escollirà 5 premiats i un d’extraordinari, escollit per l'alcaldessa. 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article