130.000€ l'any en carburant per a la flota municipal

per Jordi Pascual

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Cotxes de la Policia Local presentats al març del 2015. Foto: Premsa Ajuntament.

L'Ajuntament treu a concurs públic el subministrament de benzina 95 i 98 així com gasoil A per als vehicles municipals, la maquinària i les eines que funcionen per combustió. El contracte és per a quatre anys i té un pressupost bàsic de 519.332€ amb IVA, el que representa 129.833 l'any. Es podran fer dues pròrrogues d'una anualitat. En cas de necessitar-ho, es podria ampliar el pressupost previst en 193.140€ a l'alça o a la baixa.

Del total de subministrament que necessita, un 44% és per a benzina 98, un altre 44% per a 95 i un 12% per a gasoil. Les clàusules de la licitació fan especial atenció a l'estalvi econòmic per adquirir el combustible en grans quantitats ja que demana el percentatge de descompte que correspon en cada cas. Exigeix, a més, que el volum de negoci de les empreses que s'hi presenten sigui superior a 321.900€.

Sobre els 100 punts màxims que es poden aconseguir, 70 fan referència a l'oferta econòmica. Tot i que el proveïment es fa directament a les estacions de servei, la presència al municipi significa un màxim de 3 punts si l'empresa té 4 o més estacions a la ciutat. També dóna fins un màxim de 12 punts per tenir estacions amb gas liquat del petroli i biodièsel. Els 15 restants són per la tinença de connectors de recàrrega per a cotxes elèctrics.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article