El miracle que 2.600 nens surtin i arribin a meta

per Anònim (no verificat)

Esports

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

La marxa infantil recorrerà el Parc de Collserola sense deixar de banda els espais santcugatencs més característics a la zona. Foto: Tino Rubio

Anna Poquet i Jordi Pascual // El 10 d'abril es farà la 58a edició de la Marxa Infantil de Regularitat del Club Muntanyenc. Hi participen 1.300 parelles de nens d'entre 6 i 14 anys. Al darrere d'un dels actes esportius més emblemàtics per a la infància a la ciutat, hi ha un munt de voluntaris i hores de preparació. “Hem de fer possible el miracle que 2.600 nens surtin i tornin a meta”, explicaven els membres del club que van quedar el 14 de març per fer el recorregut i valorar el nombre de voluntaris que caldria posar a les cruïlles perquè cap participant es perdi.

Però és un miracle poc diví. És possible per la participació de prop de 200 voluntaris entre el club, Creu Roja, Protecció Civil i l'ADF. El recorregut és el mateix que fa dos anys, d'uns 10 quilòmetres, perquè el Parc de Collserola restringeix les zones de pas per protegir el medi ambient. És una de les raons per les quals es va eliminar l'acompanyament de familiars en la cursa i les parades al mig de la muntanya. elCugatenc acompanya membres del Club Muntanyenc en la preparació de la marxa i realitza aquest mapa interactiu amb vídeos i fotografies del recorregut més les declaracions de Lluís Pizano, membre del club (el vídeo ubicat al Parc Ramon Barnils, la sortida i arribada de la marxa).

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article