4 propostes per fer amb globus

per Jan Petit

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Una proposta de Mama recicla a l'espai Jan Petit.

Comencem el dia amb globus, tots n’hem omplert molts, en dies de festa, i de molts colors. Però us vull mostrar altres coses que podem fer amb globus (resistents, si us plau!) i material reciclat que tots tenim a casa. Ja veureu que els encantarà als nens!

Gerros de globus

Agafem pots de iogurt i globus. Només cal tallar la punteta del globus, per on bufem, i anar estirant el globus fins que cobreixi tot el pot de vidre. I ja tenim un gerro petit on posar una bonica flor.

Boles malabars

Emboliquem un grapat d’arròs (o farina, llenties, sucre...) amb film transparent. Tallem la punta de dos o tres globus, que ens serviran per anar cobrint la bola d’arròs successivament. I ja hem fet unes boles malabars toves, que també serveixen per treballar els ditets i relaxar les mans.

Tambors de llauna

Cobrim llaunes buides i sense tapa amb globus de colors als quals hem tallat prèviament la punta. Per decorar aquests tambors, podem lligar una corda a la part de dalt de la llauna i enganxar-hi uns triangles de cinta adhesiva per baix. Per tocar-los, hem fet servir pals de broqueta amb una bola de porexpan a la punta.

Globus aerostàtic

Omplim un globus i el cobrim amb paper de diari amarat en cola blanca dissolta en una mica d’aigua. Quan s’eixuga ja podem punxar el globus de dins, perquè a fora s’ha creat un altre globus rígid i permanent. Aleshores el podem decorar amb papers o teixits i afegir-hi un potet lligat amb cordes a la part de baix, simulant un globus aerostàtic que queda fantàstic en qualsevol habitació.

Espero que us hagi agradat i que durant l’estiu proveu de fer alguna de les propostes.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article