En marxa!

per Patricia Cirera

Esports

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Fotografies de Patricia Cirera

Ahir dia 10 d’abril a les 9 en punt del matí començaven a marxar les primeres parelles de la 58ena Marxa Infantil. La sortida era en el Parc Ramón Barnils, després el recorregut d’aproximadament 10 kilòmetres passava per espais com Torre Cendrera, el Turó de Can Castelló, Can Coll, Turó de la Torrefera i el Pi d'en Xandri fins tornar al punt de partida.

La marxa, organitzada pel Club Muntanyenc, va comptar amb unes 1.300 parelles, en total, uns 2.600 nens i nenes entre 6 i 14 anys es van sumar a la iniciativa. Motxilla, gorra, i a marxar! Les parelles eren cridades de 50 en 50 per ordre de número. Els últims van començar a marxar a les 11 del matí aproximadament. Els marxaires havien de passar diversos punts de control. El Pi d’en Xandri era l’últim.

Tot coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física i la recent selecció de Sant Cugat com a ciutat de representant de l’esport, l’Ajuntament també va organitzar una marxa per adults més curta, d’uns 4 kilòmetres, en la qual van participar aproximadament unes 60 persones.

Eloi Rovira, regidor d’esports, parla dels reptes esportius que té la ciutat i fa valoració de la Marxa Infantil i de la selecció de Sant Cugat com a ciutat representant de l’esport.

El parc estava ple, amb els pares, mares i familiars donant suport als fills. Tots els nenes motivats i amb ganes de participar. Tot just a les 12 del migdia arribaven els primers marxaires, spring final corrents en els últims metres per ser el primer. Amb la mateixa motivació i les mateixes ganes amb les quals havien sortit, semblaven que no havien caminat 3 hores. Però, calia recordar que era una marxa de regularitat, no es tractava de ser el primer, segon o tercer, sinó de mantenir el ritme. Al final de tot, menjar i regals per agafar energies.

Una jornada sense cap incidència i la que tot va transcórrer amb la puntualitat prevista. Tot i que els resultats es faran públics aviat, el lliurament de premis no es farà fins el dia 7 de maig. 

La iniciativa destinarà un euro solidari aportat per cada participant a la Fundació Privada San Medir, un centre que acull a 43 persones amb discapacitat intel·lectual

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article