És el torn de Sant Cugat per la Trobada de Dansa Esportiva Comarcal

per Anna Poquet

Esports

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Fotografies: Anna Poquet

Un total de 32 grups de les categories benjamí (3r i 4t de primària) i aleví (5è i 6è de primària) han ballat al ritme de diferents músiques en la 8a edició Comarcal de Dansa Esportiva  per tal d’ensenyar al nombrós públic que omplia el pavelló 3, les respectives coreografies, que combinaven dansa i hip-hop.

L’acte ha estat dividit en dos torns, un primer amb les actuacions de diferents escoles de Terrassa, una de Rubí i una de Sant Cugat, mentre que el segon torn ha estat protagonitzat principalment per escoles de Sant Cugat. La trobada ha finalitzat amb una Masterclass.

Els grups formats amb un mínim de 4 i un màxim de 12 components oferien al públic diferents coreografies amb una combinació de diferents músiques, sense poder sobrepassar els 2 minuts i 30 segons en total.

Aquesta activitat de caràcter local i comarcal, celebra la 8ª edició i segons membres de la organització ha tingut una participació semblant a la dels anys anteriors. Des de la OMET, què és qui ho organitza, expliquen que el seu objectiu és oferir un punt de trobada per a tots els grups que realitzen l’activitat.

Els 400 participants d’aquestes dues categories són nens i nenes de diferents escoles dels municipis de Terrassa, Sant Cugat i Rubí, però en aquestes jornades de dansa hi participen a més, escoles de Viladecavalls, Castellbisbal i Vacarisses on cada un dels municipis acull unes determinades categories.

La 8ª jornada comarcal de dansa coincideix amb la setmana en que se celebren, a la ciutat, diferents esdeveniments de caire esportiu en motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física (6 d’abril) i que aquest any des de la Generalitat s’ha triat Sant Cugat com a ciutat representant, tal com explicàvem en una entrevista amb el regidor d’esports de Sant Cugat.  Per aquest motiu, al finalitzar totes les actuacions, tant el públic com els diferents grups de dansa han pogut baixar a la pista per tal d’aprendre i ballar una coreografia tots junts.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article