Cal Temerari recupera l’escola d’estiu per parlar de moviments socials

Del 15 al 17 de juliol Cal Temerari recupera la seva escola d’estiu de formació política, que es farà íntegrament a la ciutat

per Jordi Pascual Mollá

Drets

Roda de premsa de presentació de l'escola d'estiu de Cal Temerari
Roda de premsa de presentació de l'escola d'estiu de Cal Temerari | Jordi Pascual Mollá
Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Del 15 al 17 de juliol Cal Temerari recupera la seva escola d’estiu de formació política després de quatre anys sense celebrar-la. Amb la voluntat de fer un repàs per la història dels moviments socials locals i per reflexionar sobre debats actuals com el feminisme, l’ascens de l’extrema dreta i el model de seguretat, l’entitat convoca una edició de l’escola d’estiu que es farà íntegrament a Sant Cugat amb participació de personalitats com el fotoperiodista Jordi Borràs o el diputat de la CUP Xavier Pellicer, entre d’altres.

Ho van anunciar en una roda de premsa la setmana passada, tot animant la ciutadania a seguir les xarxes socials de Cal Temerari, on anunciaran la resta de ponents, els preus i la forma d’inscripció. Laia Baró, membre de l’entitat, defensa que portar l’escola d’estiu a la ciutat –en les edicions anteriors s’havia fet a una casa de colònies– ha de permetre un format més accessible. Conjuntament amb Enric López, també de Cal Temerari, ha defensat que la recuperació de l’escola d’estiu demostra la vitalitat recuperada per l’entitat després de la pandèmia.

Més enllà de les xerrades, que seran obertes tot i que demanen la inscripció per poder autofinançar la proposta, Cal Temerari fa una aposta en clau local amb una ruta per la ciutat per fer un repàs als moviments socials de les darreres dècades: horts urbans, ecologisme, casals populars... Alhora, projectaran la pel·lícula Ama, dirigida per la santcugatenca Júlia de Paz i guardonada al Festival de Màlaga. L’escola d’estiu clourà amb un vermut musical.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article