elCugatenc presenta el primer Llibret, sobre la història del Celler Cooperatiu i del moviment rabassaire, amb música i una visita guiada al Celler

La publicació es pot trobar a diverses llibreries de la ciutat i als Museus de Sant Cugat

per Jordi Pascual Mollá

Cultura, Economia social i solidària

Sant Cugat envoltat de vinya
Sant Cugat envoltat de vinya | Joan Cabanas Alibau, Fons Cabanas (fotògrafs). Arxiu Municipal de Sant Cugat
Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

El proper diumenge 10 de juliol a les 11h. al Celler Cooperatiu elCugatenc presentarà el primer Llibret elCugatenc, una línia de publicacions en format llibre sobre cultura local. El primer número, publicat per Sant Jordi, està dedicat al centenari de la construcció del Celler Cooperatiu i a la història del moviment rabassaire a la ciutat.

És una publicació que s’ha fet amb la col·laboració d’historiadors locals com José Fernando Mota i Joan Troyano i recuperant fotografies històriques d’arxius. La publicació compta amb el suport de l’Ajuntament i l’acte està coorganitzat amb els Museus de Sant Cugat. A la presentació també hi participarà la regidora de Memòria Històrica, Pilar Gorina; encarregada conjuntament amb l’equip del diari de presentar aquest primer exemplar on s’explica la història del Celler, del moviment rabassaire, de l’impacte del vi en l’arquitectura del Sant Cugat pagès i la recuperació de la vinya en l’actualitat.

La Companyia MINIMíssimA oferirà un concert de mitja hora amb música i poesia relacionada amb el moviment rabassaire i el Sant Cugat pagès. Després de la presentació i del concert, les persones que ho desitgin podran participar a una visita guiada al Celler Cooperatiu a càrrec d’Alba Rodríguez, dels Museus de Sant Cugat.

El Llibret es podrà adquirir per 8 euros a l’acte. També es pot comprar a la botiga del Museu, al Celler de Llibres, a Paideia, a la llibreria-papereria Xamfrà, a la papereria Garlop, a la papereria Blau Cel i a l’Abacus de Sant Cugat.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article