Maria Lluïsa Muñoz ja és vocal de l’EMD: “Elena, des del cel, ens ajudarà a fer el millor per Valldoreix”

El govern incorpora la substituta d’Elena Degollada, una persona proposada pel PDeCAT amb el vistiplau de Junts

per Jordi Pascual Mollá

Barris i EMD

Maria Lluïsa Muñoz promet el càrrec
Maria Lluïsa Muñoz promet el càrrec | Jordi Pascual Mollá
Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

CONTRACRÒNICA. La butaca ja no està buida. Gairebé tres mesos després de la mort d’Elena Degollada, vocal d’Economia, Participació Ciutadana, Gent Gran, Comerç i Serveis Socials, Maria Lluïsa Muñoz ha pres possessió del càrrec per substituir-la. Manté les àrees i la dedicació d’un 75% de la jornada. Amb el record de la vocal ben present, Muñoz ha estat rebuda entre aplaudiments de diversos membres del PDeCAT, el seu partit, i de Junts per Sant Cugat, el seu grup municipal, que han acudit a fer-la suport al seu primer Ple.

“Tan de bo jo avui no estigués aquí però la vida és molt difícil i dura”, ha dit, evidenciant que aquest relleu ve marcat per una llarga malaltia que va acabar amb la vida de la seva predecessora, “ella des del cel està amb nosaltres i ens ajudarà i ens guiarà per fer el millor per al poble de Valldoreix”. Muñoz ha promès el càrrec sense afegir cap fórmula ni comentari més que la seva intervenció posterior d’agraïment.

Tot dient que és “una persona de números”, s’ha mostrat il·lusionada per assumir la responsabilitat d’Economia i, sobretot, de Promoció Econòmica reivindicant-se com a emprenedora. “Soc una persona conciliadora i acostumada a. treball en equip”, ha dit, “hem d’intentar aconseguir unir-nos per aconseguir els objectius perquè els veïns de Valldoreix tinguin la millor vida possible”.

Muñoz ha estat proposada pel PDeCAT, partit que es va presentar a les municipals del 2019 amb la marca de Junts per Valldoreix. Ha comptat amb el vistiplau de Junts abans de ser proposada oficialment. “El PDeCAT vol destacar la seva voluntat de col·laborar en la tasca que està portant a terme l’equip de govern de l’EMD sota la presidència d’en Josep Puig i la destacada gestió que desenvolupen la Susana Herrada, el Bernat Gisbert i, fins la seva desaparició, l’estimada Elena Degollada”, ha apuntat el partit amb un comunicat.

La rebuda a la Junta de Veïns ha estat la pròpia de qualsevol benvinguda. Tothom l’ha felicitat, li ha donat la benvinguda i s’ha posat a la seva disposició. Sobretot els companys de govern, com la sotspresidenta Susana Herrada: “La vida continua i hem de mirar cap endavant. Estic molt contenta que sigui la Lluïsa i que sigui una altra dona al govern”.

L’oposició també ha mostrat la mà estesa. Així ho ha verbalitzat Jaume Sanmartí (ERC-MES), que li ha desitjat seguir treballant amb “la dedicació i diligència” de Degollada. Ferran Margineda (CUP-PC) també ha fet referència a l’exvocal i ha fet una advertència a la seva substituta: “No esperis que t’aprovem molts pressupostos”. José Miguel García (Ciutadans) li ha desitjat “sort, encerts i molta dedicació” i Susanna Casta (PSC) l’ha encoratjat a afrontar una feina “interessant i emocionant” i l’ha animat a carregar-se de paciència.

I, amb la senzillesa d’una benvinguda, Muñoz ja és vocal a l’EMD. Per ara tot han estat bones paraules. Per davant li queden set sessions plenàries i l’aprovació d’un pressupost en què les bones paraules potser es converteixen en discussions i debats intensos amb l’oposició.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article