Oriol Sánchez ja és regidor per la CUP-PC

El nou regidor tindrà una dedicació exclusiva i prendrà les àrees de Joventut i Participació i Barris

per Jordi Pascual Mollá

Política

Oriol Sánchez pren possessió del càrrec de regidor
Oriol Sánchez pren possessió del càrrec de regidor | Albert Canalejo - Ajuntament de Sant Cugat
Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

El grup municipal de la CUP-PC torna a tenir tres regidors. Després de la renúncia de Núria Gibert i d’un mes d’espera per tramitar el canvi, Oriol Sánchez ha pres possessió del càrrec al Ple d’aquest dilluns. Amb la seva entrada, el govern tripartit reorganitza el cartipàs, un tràmit que es farà mitjançant un decret d’alcaldia, i també es canvien els representants cupaires a les comissions informatives i als òrgans col·legiats.

Marco Simarro, que fins la marxa de Gibert ostentava la regidora de Joventut i Participació i Barris, ha pres les responsabilitats de la regidora sortint, la tinença d’alcaldia de Drets Socials i Igualtat. Paral·lelament, Sánchez pren les responsabilitats de Simarro –que durant un mes ha compaginat amb les que ha pres després de la marxa de Gibert. L’entrada del regidor s’ha formalitzat aquest dilluns i la redistribució de les carteres s’haurà d’aprovar mitjançant un decret d’alcaldia.

Simarro i Sánchez mantindran una dedicació exclusiva, tal com s’havia mantingut fins el moment. Això suposa que Simarro com a tinent d’alcaldia tindrà una retribució de 57.976,36 euros bruts anuals i Sánchez de 47.920,83 euros bruts anuals, segons les retribucions aprovades al principi del mandat. Tots dos recorden que la CUP estipula un sostre de retribució de 2.009,01 euros bruts mensuals. Tot el que excedeix aquest límit s'entrega al partit.

El nou regidor ha pres possessió del càrrec utilitzant la forma de “per imperatiu legal” en resposta a la fórmula que suposa mostrar lleialtat al rei, la Constitució i l’Estatut: "En lleialtat en primer terme al nostre poble". La resta de regidors l’han aplaudit quan ha pres possessió i se li ha entregat el pin de regidor.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article