L’Ajuntament encara no determina quins clubs podran fer ús de la nova sala d’arts marcials a la Guinardera

El regidor preveu que s’hi puguin fer despatxos per al Futbol Sala i instal·lar un tatami

per Clàudia Arrufat Serrano

Esports

Desenes d'esportistes del Club Karate
Desenes d'esportistes del Club Karate | Club Karate Sant Cugat
Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Arran d’una reunió entre el regidor d’Esports, Francesc Carol (ERC), el director esportiu del club de Karate, Salva Álvarez, i el president de l’entitat, Òscar Martorell, celebrada el dia 20 de juliol, el club va fer pública l’obertura d’una nova sala d’arts marcials a l’espai ZEM la Guinardera on s’hi podrien desenvolupar activitats d’arts marcials i ampliar l’oferta a més alumnes del club.

Si bé, segons el regidor d’Esports, la sala que s’habilitarà pròximament a la Guinardera tindrà dues funcions, usar l’altell per fer nous despatxos per al Club de Futbol sala de Sant Cugat i l’altra part, segurament, per afegir-hi un tatami. Segons el regidor, la intenció és “ampliar l’oferta d’arts marcials”, entre les quals s’hi pot trobar el karate, el jujutsu, el taitxí o el taekwondo olímpic.

Per altra banda, el club de Karate porta reivindicant un nou espai d’arts marcials des d’inicis de mandat. “El club Karate Sant Cugat té 500 alumnes i treballa als espais municipals, necessitem amb urgència una ampliació que pugui donar resposta a la demanda del poble”, afirma Álvarez. Segons el director esportiu del club de Karate, són l’únic club d’arts marcials que ofereix activitat a totes les escoles públiques del municipi.

El club de Karate de Sant Cugat ja fa tres anys que va reivindicar la demanda de més espai per a les arts marcials. “La nostra demanda va ser fa tres anys a alcaldia i a la regidora d’esports d’aleshores, demanàvem una nova sala d’arts marcials i vam proposar un espai que estava buit a la Guinardera”.

El regidor explica que fins a inicis de curs no començaran les obres i, per tant, no hi haurà decisions determinants fins aleshores, al·lega que “sempre hi poden haver imprevistos”. “Quan fem la sala la dedicarem a l’ús i la pràctica d’arts marcials, en el moment que es faci veurem quins clubs la necessiten i poden fer-ne ús”, Carol comenta que la instal·lació serà per esports indoor, la intenció és que sigui polivalent i amb funció multiesport, “quan tinguem la sala veurem quines necessitats hi ha al poble, se li podrà donar ús per a arts marcials, però també hi cap la possibilitat de pilates, ioga o, fins i tot, zumba”.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article