Compte enrere per a la Festa de Tardor, que inicia el concurs de cartells

La festa de les entitats posa l’accent en l’acollida i la inclusió en la seva 47a edició

per Jordi Pascual Mollá

Entitats

Parades de les entitats a la Festa de Tardor
Parades de les entitats a la Festa de Tardor | Tino Rubio
Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Des del passat dia 1 i fins el proper dia 10 de setembre a les 13 hores, les persones i entitats interessades en participar al concurs de cartells de la Festa de Tardor podran presentar les seves propostes a l’Ateneu Santcugatenc. S’apropa així la celebració icònica de les entitats locals, que enguany se celebrarà del 22 al 23 d’octubre amb el lema Sant Cugat, ciutat integradora que aculli tothom i no expulsi ningú.

L’assemblea organitzadora de la Festa de Tardor ha fet públiques les bases del concurs, que té un premi únic de 300 euros i un diploma acreditatiu. La imatge escollida per un jurat format per representants de les entitats organitzadores serà la que identificarà tots els actes commemoratius de la 47a edició de la Festa de Tardor.

La Festa de Tardor incorpora la reivindicació de l’acollida en un sentit ampli: “Acollir amb solidaritat i els braços oberts a aquelles persones que malauradament han arribat a la nostra ciutat fugint de situacions on la seva vida corria perill, i amb els punys tancats i lluitant per a que ningú més hagi de marxar en contra de la seva voluntat, per culpa de preus de lloguer abusius o qualsevol altra pressió econòmica”.

Ja a l’edició de l’any passat, la Festa de Tardor cridava perquè ningú quedés enrere amb la sanitat pública i la justícia social com a eixos centrals, amb el focus posat a la pandèmia de Covid-10 tant per la crisi sanitària com per l’econòmica i social que se’n derivaven. Al 2020 es va haver de cancel·lar la celebració, que es va traslladar al 2021 amb el lema Tothom endavant i que ningú quedi enrere, un clam que interrelacionava les desigualtats i la salut i posava l’accent en les alternatives proposades per l’economia social i solidària.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article