MINUT A MINUT: Afectació general a Rodalies

Seguiment de l'afectació al conjunt del servei de Rodalies per una incidència al sistema general de comunicacions d'Adif

per Jordi Pascual Mollá

Drets

MINUT A MINUT: Afectació general a Rodalies
MINUT A MINUT: Afectació general a Rodalies
Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Seguiment de l'afectació al conjunt del servei de Rodalies per una incidència al sistema general de comunicacions d'Adif.

10:30 - Com s'ha viscut la incidència a Sant Cugat?

Mentre el servei torna a la normalitat, a elCugatenc hem preparar dos articles sobre la incidència d'aquest matí:

- Crònica amb la veu dels usuaris afectats: "Mai agafo Rodalies i avui, que no tenia més remei, s'atura el servei": la incidència té una afectació lleu a Sant Cugat

- Entrevista a Martí Rius, membre de la plataforma Promoció del Transport Públic: "El problema de fiabilitat de Rodalies és l'acumulació de moltes incidències"

8:25 - Passa el primer tren per Sant Cugat un cop resolta l'averia

El servei es recupera gradualment però es preveuen afectacions durant tot el matí.

8:13 - Vies alternatives a la R8

Aquestes són algunes alternatives de transport públic per arribar als municipis per on passa la R8 des de Sant Cugat. Tot i que el servei es recupera gradualment, encara es preveuen afectacions:

– Martorell: FGC fins a plaça Catalunya (qualsevol línia), metro L1 o L3 fins a plaça Espanya i FGC fins a Martorell (S4 o S8)

– Castellbisbal: FGC fins a Rubí (S1 o S7) i autobús fins a Castellbisbal (C6)

– Rubí: FGC fins a Rubí (S1 o S7) o autobús (B7) fins a Rubí

– Sant Cugat

– Cerdanyola Universitat: FGC fins a Universitat Autònoma (S2 o S6) o autobús fins al Sincrotró (A4 o B7) i autobús fins a la UAB (autobús del parc de l’Alba)

– Mollet – Sant Fost: FGC fins a plaça Catalunya, metro (L1 o L5) fins a Sagrera i autobús (exprés.cat e21) fins a Mollet

– Montmeló: FGC fins a plaça Catalunya, metro (L1) fins a Fabra i Puig, autobús (302) fins a Parets i autobús (375) fins a Montmeló

– Granollers Centre: FGC (S2) fins a Sabadell Plaça Major i autobús (exprés.cat e13) fins a Granollers

8:05 - Es recupera gradualment la circulació de trens

Rodalies informa, a través de la megafonia de l'estació, del restabliment de la circulació a totes les línies però amb afectacions.

7:39 - Poca gent a l'estació i recomanació d'ús de transport alternatiu propi

Gairebé cap viatger a l'estació de Rodalies de Sant Cugat. Una usuària explica a elCugatenc que quan ha accedit a les 7:15h. encara ha hagut de comprar bitllet. Ara les portes són obertes i la megafonia recomana l'ús de transport alternatiu propi.

Sara, la usuària afectada, explica que és advocada i havia d'anar a la Granada del Penedès per preparar un judici que té el proper dilluns. Només hi pot arribar amb Rodalies. S'ha assabentat de la incidència un cop era a l'estació. Altres usuaris treuen el cap i marxen en veure la incidència.

7:07 - Incidència que afecta al conjunt del servei

Rodalies ha informat d'una averia al sistema general de comunicacions d'Adif que afecta al conjunt de línies de Rodalies, inclosa la R8 al seu pas per Sant Cugat. Es recomana l'ús de transport alternatiu.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article