Una cançó de Volpelleres per començar la Festa Major

L’Énergie Fitness, establiment ubicat al Volpelleres Centre, ha estat el pregoner de la festa

per Jordi Pascual Mollá

Barris i EMD, Entitats

Pregó de la Festa Major de Volpelleres
Pregó de la Festa Major de Volpelleres | Jordi Pascual Mollá
Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Volpelleres ja viu la Festa Major després d’un pregó en què Roger Bosch i Àlex Palos, de l’Énergie Fitness, han posat en valor el barri per la seva joventut i dinamisme. Els pregoners han fet una mena de monòleg en clau de broma tot explicant com s’ha de fer un pregó sense ficar la pota: “Evitar meterse en jardines, que a Sant Cugat és difícil”. A més, han cantat una cançó dedicada al barri.

Aquesta és la primera Festa Major organitzada per la nova junta de l’Associació de Veïns de Volpelleres. El seu president, Marc Garcia, ha reivindicat la convivència i ha cridat el veïnat a implicar-se en l’entitat. Ha recordat que fa poques setmanes que s’ha formalitzat el canvi i que han tingut poc temps per organitzar la festa.

L’alcaldessa, Mireia Ingla, per la seva banda, ha reivindicat Volpelleres com un barri jove: “Un barri que ha aconseguit dotar-se de serveis, de comerç de proximitat, de l’associació de veïns...” L’alcaldessa ha dit que l’Ajuntament ha d’estar a l’alçada per oferir els espais necessaris perquè les entitats de Volpelleres puguin fer les seves activitats.

L’Énergie Fitness és un establiment ubicat al Volpelleres Centre que, segons l’entitat veïnal, s’ha implicat molt en la programació d’aquesta Festa Major, acollint diverses de les activitats esportives. És per això que, amb l’intent de fomentar el comerç local i descentralitzar l’activitat del parc de la Guineu, l’associació ha decidit convidar-la a fer el pregó.

La Festa Major de Volpelleres iniciada aquest dissabte s’allargarà durant tot el cap de setmana amb activitats com música al carrer, el correfoc dels Diables, un circuit de cars, una fira de comerç, zumba, una fira d’atraccions, cinema a la fresca i espai gastronòmic, entre d’altres. També se celebrarà el primer torneig de pàdel a càrrec de l’associació gastronòmica Txoko Qugat i multiesports a càrrec del Futbol Sala Sant Cugat i el Hockey Club Junior 1917. Pots veure el programa complet aquí.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article