elCugatenc crea la subscripció de comerços per potenciar el comerç local

El paquet de publicitat inclou la presència de la marca a actes, publicitat digital, al monogràfic en paper i un article patrocinat

Economia social i solidària

Parada de verdures
Parada de verdures | Cedida
Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Presència de la marca als actes del diari, vuit setmanes de publicitat digital (de mitjana, 12.000 pàgines visitades al mes), presència a un dels dos monogràfics en papers que editem cada any (amb una tirada de 9.000 exemplars) i un article patrocinat a una secció en què recopilarem articles per potenciar el comerç local. elCugatenc ha creat la subscripció de comerç per potenciar el comerç local i de proximitat.

Es tracta d’un paquet anual amb un cost de 100 euros (més IVA) al trimestre i que manté els criteris de publicitat recollits al codi ètic pels quals es prioritzen les empreses locals i amb un impacte social positiu. És la forma d’enfortir l’economia local amb un seguit d’avantatges publicitaris que si es contractessin per separat tindrien un cost de prop de 700 euros.

El mitjà de comunicació assembleari, crític i transformador completa així les opcions de subscripció: individual, per a entitats i per a comerços. La proposta no és excloent d’altres opcions de publicitat digital o en paper ni dels serveis –conducció d’actes, continguts, elaboració de memòries i minuts a minut a les xarxes– recollits al nostre dossier de publicitat i serveis. Pots obtenir més informació contactant amb nosaltres a publicitat@elcugatenc.cat.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article