Les diferències entre una perruqueria d’humans i una canina

PATROCINAT. Una bona higiene i una bona alimentació és molt important per als gossos

Comerç de proximitat

Les diferències entre una perruqueria d’humans i una canina
Les diferències entre una perruqueria d’humans i una canina
Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Article patrocinat per la perruqueria canina Guau que net! en el marc de la subscripció de comerç.

Des de Guau que net! us volem recordar la importància d’una bona higiene del vostre gos. Cuidar-lo per dins i per fora és de vital importància.

Una bona alimentació i una bona higiene son indispensables perquè aquest membre de la família tingui felicitat màxima.

Dte. d'un 5% a la perruqueria si portes aquest anunci imprès. Vàlid fins el 30 d’octubre del 2022.

Que els preus d’una perruqueria canina en alguns casos son mes cars que els de la vostra? Analitzem la situació. Fem una comparativa amb una mica d’humor entre una perruqueria de persona i una canina:

Persones: Hola, què tal? On vols que segui? Aquí? Val. / Gossos: Guau, on dius que vols que em posi? No vull. Agafa’m si pots

Persones: M’encanta que em pentinis! Jo em pentino molt be cada dia. / Gossos: No em pentinis, no m’agrada, deixa’m, me’n vaig. A que salto de la taula?! El que et costarà, fa un mes que ningú em pentina, he he!

Persones: Ah, i la cara dos cops al dia neta i hidratada. / Gossos: Ara em vols treure les lleganyes? A veure si pots, son de fa temps. I la meva barbeta està plena de fulles del jardí, no se’n recorden de treure-les, son una mica despistats!

Persones: No és el cas. / Gossos: Ei, mira un senyor, el cridaré una miqueta, però potser millor també em giro i donaré voltes sobre la taula mentre intentes desenredar-me.

Persones: No és el cas. / Gossos: Saps què? Ja portem una hora, potser millor et faig unes mossegades, així ens animem, no?

Persones: No és el cas. / Gossos: Ara em vols banyar tot? Això sí que no. Primer mossegaré l’aigua i desprès l’assecador. I m’espolsaré quan menys t’ho esperis. He, he, et quedaràs xopa!

Persones: No és el cas. / Gossos: Per què em rentes el cul? Tinc la meva caqueta enganxada de fa dies i els pels amb olor de pixum meu. Als meus amos no els hi molesta encara.

Persones: Estic guapíssima! / Gossos: Uix, ara ja estic net i sec. I si em faig les meves necessitats a sobre ara per agrair-li a la meva perruquera tot el que ha fet? Estic fantàstica!

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article