Integració, música i suport a la investigació mèdica pediàtrica a la Festa de Tardor

A la Fira d’Entitats del diumenge participaran 60 entitats, col·lectius i partits

per Jordi Pascual Mollá

Entitats

Festa de Tardor
Festa de Tardor | Tino Rubio
Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Amb el lema Sant Cugat, ciutat integradora que aculli a tothom i no expulsi ningú, la Festa de Tardor arriba a la seva 47a edició, mantenint l’esperit d’unió de les entitats i amb una crida a la integració en un sentit ampli. El dissabte i el diumenge seran els dies centrals de la celebració, que comença aquest dimecres a les set de la tarda a la Casa de Cultura amb una taula rodona homònima a lema de la festa. Hi participaran la Creu Roja, el Sindicat de Llogateres i l’Ajuntament, a més del cor jove de l’escola Fusió.

La integració també passa per la solidaritat amb la iniciativa L’arbre que volia veure el món, impulsada per Rosa Maria Cabanas i Montse Moral. Inspirada en el llibre amb aquest títol, l’activitat consistirà en penjar fotos de viatges o il·lustracions infantils que es podran fer in situ a un arbre dels Jardins del Paga-li Joan. Per penjar una fotografia o un dibuix s’hauran de pagar cinc euros que es dedicaran a la investigació mèdica de malalties pediàtriques mitjançant la fundació de recerca Sant Joan de Déu. L’activitat estarà tot el cap de setmana i posteriorment seguirà en línia. La Festa de Tardor té la mirada fixada en la salut amb altres activitats com Testimonis sense tabús, que se celebra aquest dijous i està inclosa al Cicle de Salut Mental de l’Ateneu.

La comissió organitzadora destaca com a novetat l’espai de música jamaicana que es farà dissabte a la tarda a la plaça U d’octubre amb Sotasons i Gatzara així com el punt de trobada de l’Escola de Música Tradicional. Durant el dissabte hi haurà pedalada popular i mostres de cultura popular del Grup Mediterrània, els Capgrossos i Caparrots, l’Esbart, les Gitanes, els Bastoners, els caporales bolivians i els Diables.

El diumenge serà el dia gran amb la Fira d’Entitats en què hi participaran 60 entitats, inclosos els partits polítics. Paral·lelament hi haurà activitats d’Apròpera, els Geganters, l’Aula de So, Amics de Pedra i Sang –que presentaran l’espectacle d’enguany–, Salut Desperta, el Club Muntanyenc, els Castellers –amb una Diada amb els Castellers de Vilafranca i de Sabadell– i l’Entitat Sardanista. El manifest es llegirà a les 12:30h. a la plaça d’Octavià.

Pots descarregar-te el programa complet al peu d’aquest article.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article