Ignasi Subirà i Ingla és el nou cap de gabinet a la Consellera d’Acció Exterior i Unió Europea

El santcugatenc ja havia ocupat el càrrec de delegat del govern davant la Unió Europea de la mà de Meritxell Serret

per Jordi Pascual Mollá

Política, L' Agutzil

Ignasi Subirà Ingla
Ignasi Subirà Ingla | Linkedin
Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

El passat 27 d’octubre el santcugatenc Ignasi Subirà i Ingla va ser nomenat cap del Gabinet de la consellera Meritxell Serret al Departament d’Acció Exterior i Unió Europea. Les seves funcions són les de donar suport i assistència a les activitats de la titular, coordinar les unitats que en depenen i qualsevol altra acció encomanada per la consellera. Això suposarà una retribució per sobre dels 73.805,08 euros bruts anuals.

Subirà ha desestimat fer cap declaració ni entrevista a aquest mitjà. elCugatenc també ha contactat amb l’alcaldessa, Mireia Ingla, mare de Subirà, ja que al nomenament anterior, el 2020 com a delegat del govern davant de la Unió Europea també de la mà de Serret, van ser criticats per la relació familiar i com aquesta pot haver influït en el nomenament. També Ingla ha desestimat fer cap tipus de declaració a aquest mitjà.

Subirà és graduat en Filosofia, Política i Economia i també ha cursat un màster en Política Econòmica Internacional i ha tingut una estada acadèmica a Pennsylvània (Estats Units). Ja havia treballat d’assessor econòmic a l’Ajuntament de Barcelona, al departament d’economia de la IESE Business School i d’assistent de recerca a la Universitat de Barcelona en un projecte sobre el TTIP.

*Apunt: A la primera versió d'aquesta notícia s'especificava que el sou brut que percebrà Suburà per aquest càrrec superava els 110.000 euros perquè al redactat de la resolució del DOGC indica la categoria de retribució i un complement específic. El complement, però, està inclòs a la taula i, per tant, la retribució és de 73.805,08 euros bruts anuals.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris

Manuel Bellsolell Sant Cugat
1.

Em sembla vergonyós que es felicitin pel nepotisme.
Això també és la casta política...

Comenta aquest article