Alba Gordó, nova cap de l’Oficina de Relacions Institucionals del Departament d’Acció Climàtica

La regidora de Sostenibilitat i Joventut manté el càrrec al govern municipal

per Jordi Pascual Mollá

Ecologia, L' Agutzil

Alba Gordó a la presentació del Pla d'Acció d'Emergència Climàtica
Alba Gordó a la presentació del Pla d'Acció d'Emergència Climàtica | Lali Puig
Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

L’actual regidora de Sostenibilitat i Joventut, Alba Gordó (ERC-MES), ha estat nomenada cap de l’Oficina de Relacions Institucionals del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, capitanejat políticament per la consellera Teresa Jordà. El nomenament ha estat publicat al Diari Oficial de la Generalitat aquest dimarts i, segons ha publicat a les xarxes socials, mantindrà el càrrec al govern municipal.

Les seves noves funcions són fer seguiment i preparar informació per donar resposta a les iniciatives del Parlament i als informes sol·licitats pel Síndic de Greuges de Catalunya, fer seguiment de l’activitat parlamentària de les altres institucions estatals en assumptes que interessin al departament, elaborar informes i assessorar la consellera i fer qualsevol altra funció encomanada per la titular. Rebrà una retribució de 61.012,86 euros bruts anuals, segons la taula retributiva de la Generalitat.

La nova cap de l’Oficina de Relacions Institucionals del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural és graduada en física i química i màster en modelització matemàtica per a la ciència. Ha treballat en investigacions en materials magnètics i tungstè i en el camp de les macro-bateries.

Gordó és regidora des de les passades eleccions municipals, quan va entrar a la llista d’ERC com a representant del Jovent Republicà. Amb el pacte de govern va assumir el comissionat per l’emergència climàtica i les regidories de Sostenibilitat i Joventut, aquesta darrera compartida amb la CUP-PC. Durant aquest mandat ha impulsat, entre d’altres, la declaració de l’emergència climàtica i el Pla d’Acció d’Emergència Climàtica així com iniciatives de joventut com campanyes de visibilització dels serveis de l’Oficina Jove, la inclusió d’una partida jove als pressupostos participatius i la campanya per repartir copes menstruals entre joves santcugatenques.

*Apunt: A la primera versió d'aquesta notícia s'especificava que el sou brut que percebrà Gordó per aquest càrrec superava els 90.000 euros perquè al redactat de la resolució del DOGC indica la categoria de retribució i un complement específic. El complement, però, està inclòs a la taula i, per tant, la retribució és de 61.012,86 euros bruts anuals.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article