‘Endavallada’, el podcast d’elCugatenc, a partir del divendres

El programa s’estrenarà el 25 de novembre amb la mirada fixada en el dia internacional per l’erradicació de la violència vers les dones

per Jordi Pascual Mollá, Clàudia Arrufat Serrano

Economia social i solidària

Logotip del podcast d'elCugatenc
Logotip del podcast d'elCugatenc | elCugatenc
Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

elCugatenc estrenarà aquest divendres un format podcast a mig camí entre la informació i l’entreteniment. Un nou format mai explorat pel diari amb què es pretén tenir una proposta informativa distesa cada quinze dies. El programa està conduït per Clàudia Arrufat i Jordi Pascual, periodistes del diari, i comptarà amb la participació de persones entrevistades i entitats.

Endavallada s’estrenarà aquest divendres, 25 de novembre, amb la mirada fixada en el dia internacional per l’erradicació de la violència vers les dones. En aquest sentit, repassarem les dades de violència detectada i comptarem amb la presència de Maribel Guillamón, de l’entitat de supervivents de violència masclista Noestàsola. En l’entrevista principal ens acompanyarà la fotògrafa santcugatenca Blanca Munt.

La proposta del podcast és que escoltant els primers 10 minuts del programa es tindrà un repàs informatiu dels fets més rellevants de la quinzena. Escoltant els 15 minuts següents s’aprofundirà en una temàtica o bé d’actualitat o bé d’investigació. Si s’escolta el programa complet, que durarà al voltant de 45 minuts, es podrà conèixer un personatge del poble i escoltar la veu de l’entitat convidada a cada programa.

Els dos primers programes es podran escoltar en obert –el mateix divendres donarem a conèixer les plataformes– i, a partir del tercer, els mecenes que facin una aportació de 3 euros mitjançant la plataforma l’Aixeta podran escoltar el programa amb tres dies d’antelació. És a dir, el programa estarà disponible per a mecenes cada divendres des del 23 de desembre i en obert a partir del dilluns següent.

El podcast compta amb la col·laboració dels grups locals Pubilles Ninja, Dröpools, Steve de Swardt, Golconda, Admire i Pasquines, que han cedit alguns dels seus temes. La periodista santcugatenca Clara Bardají posa la veu per als separadors de cada secció del programa.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article