Endavallada #1 amb Blanca Munt i Noestàsola

Al primer programa també repassem com s’ha arribat al bloqueig del projecte de la Mirada arran de l’acceptació de les mesures cautelars

per Jordi Pascual Mollá, Clàudia Arrufat Serrano

Cultura, Drets, Política

Endavallada #1 amb Blanca Munt i Noestàsola
Endavallada #1 amb Blanca Munt i Noestàsola
Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

 

elCugatenc estrena el primer podcast amb un programa marcat pel dia internacional per l’erradicació de la violència vers les dones, 25N; motiu pel qual es repassen les dades de violència masclista a Sant Cugat i amb la participació de Maribel Guillamón, fundadora de l’entitat de dones supervivents Noestàsola. El programa es pot trobar a Ivoox i Spotify.

La fotògrafa santcugatenca Blanca Munt és l’entrevista del primer programa d’Endavallada. A més de fer un repàs d’actualitat, al programa també es desgranen els detalls per saber com s’ha arribat fins al bloqueig del projecte de l’escola la Mirada per l’acceptació de les mesures cautelars a un dels processos judicials oberts per SOS Bosc i l’Associació per la Defensa i l’Estudi de la Natura (ADENC).

Com ja van anunciar aquest dimecres, Endavallada és un format podcast a mig camí entre la informació i l’entreteniment. El programa està conduït per Clàudia Arrufat i Jordi Pascual, periodistes del diari, i pretén que en menys d’una hora es tingui una mirada àmplia de la ciutat. Escoltant els primers 10 minuts del programa es té un repàs informatiu dels fets més rellevants de la quinzena. Escoltant els 15 minuts següents s’aprofundeix en una temàtica o bé d’actualitat o bé d’investigació. I si s’escolta el programa complet, que dura al voltant de 45 minuts, es pot conèixer un personatge del poble i escoltar la veu de l’entitat convidada a cada programa.

Els dos primers programes estan en obert a Ivoox i Spotify i, a partir del tercer, els mecenes que facin una aportació de 3 euros mitjançant la plataforma l’Aixeta podran escoltar el programa amb tres dies d’antelació. És a dir, el programa estarà disponible per a mecenes cada divendres des del 23 de desembre i en obert a partir del dilluns següent.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article