Endavallada #4 amb Anna Sala i els Amics dels Veterans i la Regalèssia

Al programa també expliquem els detalls del debat sobre quin ha de ser el model d’esport escolar

per Jordi Pascual Mollá, Clàudia Arrufat Serrano

Cultura, Esports, Drets

Anna Sala, encausada pel tall de vies de la vaga feminista del 2018, és l'entrevistada del quart episodi d'Endavallada
Anna Sala, encausada pel tall de vies de la vaga feminista del 2018, és l'entrevistada del quart episodi d'Endavallada | Cedida per l'entrevistada
Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Escolta el programa a l’Aixeta tres dies abans que el fem públic a Ivoox i Spotify.

Anna Sala és una activista feminista imputada amb sis altres santcugatenques pel tall de vies a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat durant la vaga feminista del 8 de març del 2018. En el quart episodi d’Endavallada parlem amb ella per conèixer els detalls del cas i com han viscut aquests anys de periple judicial. El judici s’havia de celebrar l’11 de gener però s’ha cancel·lat a l’espera d’una nova data.

Els Amics dels Veterans i la Regalèssia són l’entitat convidada després de Nadal ja que són els encarregats d’organitzar la cavalcada de Reis. També s’encarreguen de coordinar el concurs d’arrossos de la Festa Major. Com a cada programa, fem un repàs informatiu d'actualitat, sortim al carrer a preguntar a la ciutadania i ens endinsem a les xarxes. A més, desenvolupem a fons el debat sobre quin ha de ser el model d’esport escolar.

El programa es publica el divendres 13 de gener a l’Aixeta per a persones subscrites. Pots subscriure’t aquí. A partir del dilluns 16 estarà disponible a Ivoox i Spotify.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article