L’EMD adjudica la gestió del biblioaccés Vall d’Or després de dos concursos deserts

L’empresa Diversport SL gestionarà el servei per 67.890,23 euros anuals (IVA inclòs)

per Jordi Pascual Mollá

Barris i EMD, L' Agutzil

Biblioaccés Vall d'Or
Biblioaccés Vall d'Or | EMD de Valldoriex
Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

A la tercera ha arribat la vençuda i l’EMD de Valldoreix ha aconseguit adjudicar la gestió i dinamització del biblioaccés Vall d’Or, ubicat a la Casa de la Vila, a l’empresa figuerenca Diversport SL per 67.890,23 euros anuals (IVA inclòs). Desenes d’ajuntaments i altres institucions com la Generalitat o diputacions tenen contractes amb l’empresa.

S’hi han presentat sis empreses, una de les quals va ser exclosa per haver excedir el pressupost màxim. La guanyadora ha estat la que ha presentat segona millor oferta econòmica. Ha assolit la màxima puntuació en els criteris de formació i avaluació de qualitat i necessitat. El contracte és per als anys 2023 i 2024, amb la possibilitat de dues pròrrogues d’un any.

El més rellevant d’aquesta adjudicació és que, davant del venciment del contracte amb la cooperativa Doble Via, que gestionava el biblioaccés d’acord amb l’adjudicació del 2017, s’aconsegueix mantenir-lo amb un nou contracte. Abans d’aquest concurs se’n van celebrar dos més que van quedar deserts, el primer iniciat el juliol i el segon el setembre. Tots dos preveien un pressupost màxim anual de 50.138 euros (sense IVA). Finalment, l’adjudicació del tercer contracte s’ha fet per 56,107,63 euros (sense IVA) anuals.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article