La L1 arribarà fins a l’estació de Valldoreix per afavorir la intermodalitat

L’ampliació de la línia d’autobús urbà s’implementarà el 13 de febrer

per Jordi Pascual Mollá

Barris i EMD

Parada d'autobús de l'estació de Valldoreix
Parada d'autobús de l'estació de Valldoreix | Ajuntament de Sant Cugat
Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

La línia 1 de l’autobús urbà de Sant Cugat arribarà per primer cop a l’estació de Valldoreix el dilluns 13. Es tracta d’una modificació del recorregut, que suposa eliminar el bucle que els autobusos feien al carrer Enllaç i crear una parada al davant de l’estació, on tenen parada les línies urbanes de Valldoreix.

És un anunci que han fet el primer tinent d’alcaldia, Pere Soler; el regidor de Mobilitat, José Gallardo, i la sotspresidenta de l’EMD de Valldoreix, Susana Herrada, en una roda de premsa aquest dimarts al matí. Tots tres han reivindicat que la mesura ha de permetre afavorir l’ús del transport públic i la seva interconnexió amb la voluntat que la ciutadania pugui prescindir del vehicle privat.

El canvi arriba en ple traspàs de les competències de transport a l’Àrea Metropolitana de Barcelona però, segons Gallardo, la modificació és tan menor que no tenia cap implicació a nivell metropolità. El nou sistema de línies encara es treballa i, diu el regidor de Mobilitat, s’implementarà gradualment.

Herrada, per la seva banda, ha recordat que aquesta és un reivindicació històrica de la ciutadania i, especialment, de la sectorial de mobilitat. La sotspresidenta ha agraït la implicació de les empreses concessionàries de Sant Cugat i Valldoreix –són diferents i el traspàs de competències a l’AMB per ara només afecta a la concessió de Sant Cugat– per facilitar la interconnexió entre les línies. Soler s’hi ha referit com a “complementarietat de les concessionàries”.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article