El PDeCAT escull Mayte Pérez com a candidata

El partit encara negociació una possible coalició amb Junts

per Jordi Pascual Mollá

Política

Mayte Pérez a una roda de premsa quan era regidora
Mayte Pérez a una roda de premsa quan era regidora | Ajuntament de Sant Cugat
Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

L’exregidora de Comerç i expresidenta de Sant Cugat Comerç, Mayte Pérez, serà la candidata del PDeCAT a les properes eleccions. Així ho ha escollit el partit en una assemblea aquest dimarts, segons informa el TOT Sant Cugat i ha pogut confirmar elCugatenc. El partit encara negocia amb Junts per formar una possible coalició. Segons el calendari electoral, encara tenen marge perquè la presentació de candidatures s’activarà l’abril, amb el decret de la convocatòria, i hauran de quedar proclamades definitivament l’1 de maig.

Pérez recorda que des de la trencadissa de CiU, a les llistes de la qual va participar per primer cop com a independent, no va dubtar mantenir-se al PDeCAT. “Sempre m’he considerat una persona moderada”, explica, tot contraposant el seu projecte al del tripartit, “tenim clar el model que ens agrada; el de les empreses, una ciutat neta i sense caos circulatori”.

La candidata del PDeCAT explica que treballen el programa electoral, que pretenen tenir enllestit el més aviat possible, i que el seu objectiu electoral és presentar-se a les eleccions per aconseguir el millor resultat possible, reconeixent la dificultat d’aconseguir representació.

Pel que fa a la possible coalició amb Junts, posa en valor la bona entesa que té amb el candidat Josep Maria Vallès però explica que l’acord no depèn només dels candidats de cada partit. Reconeix que pel que fa a la mirada local tenen molts punts en comú i que les discrepàncies polítiques s’accentuen en clau nacional. Per ara “continuem parlant” i diu que l’acord serà més fàcil en funció de si es concreten altres possibles aliances, com amb Xavier Trias a Barcelona.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article