Remei Gómez es reivindica com a socioliberal i pujolista en la seva presentació com a candidata de Convergents

El partit reivindica els governs de CiU com la millor època de Catalunya des d’abans del 1714

per Jordi Pascual Mollá, Víctor Martínez

Política

Remei Gómez, candidata de Convergents
Remei Gómez, candidata de Convergents | Víctor Martínez
Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Reivindicant l’herència de Convergència Democràtica de Catalunya, Convergents ha presentat aquest dissabte al migdia la seva candidata a l’alcaldia, Remei Gómez, amb un acte a la casa de cultura. La cap de llista s’ha reivindicat com a socioliberal i pujolista: “Vaig deixar el partit quan el president Mas va fer un pas al costat. Perquè jo aguantava que altres partits apartessin al partit perquè apartaven el president”.

En la seva intervenció a l’acte ha reivindicat els governs de CiU com uns dels millors moments de la història del país i, en clau local, ha fet referència al debat sobre la situació econòmica de l’Ajuntament: “El primer partit de la oposició diu que hi ha 15 milions d’euros de dèficit quan l’alcaldessa diu que hi ha un superàvit de 15 milions. Parlen de diners i sembla que no els importa”.

Gómez aposta per reduir la pressió fiscal, prendre més mesures de seguretat ciutadana, apostar per la mobilitat elèctrica, incrementar els incentius fiscals als comerços –amb un esment especial al Mercat de Volpelleres–, evitar la “deixadesa de la ciutat” i treballar alguns aspectes que han generat preocupació i debat social com els carrils bici, el preu de l’habitatge –proposa noves promocions públiques–, la circulació, la seguretat, els serveis, els sorolls i el manteniment de les voreres.

Convergents reivindica la seva candidata com a empresària i crítica que defensarà tots els districtes de la ciutat per igual. Defensen un programa de 20 punts “executables” i posen com a línies vermelles de possibles pactes la CUP i les formacions d’ultradreta. Pel que fa a l’habitatge, ha lamentat que molts joves no es puguin permetre viure a la ciutat i, davant d’això: “Parlarem amb les immobiliàries per a que baixin els preus. S’ha de saber negociar amb les promotores”.

L’acte d’aquest dissabte al migdia a la Casa de Cultura ha agrupat gairebé 50 persones i ha comptat amb a participació de l’exconseller de Justícia Germà Gordó, que ha reivindicat Gómez com la millor candidata possible, fent èmfasi en la seva vessant professional com a empresària: “Dels caps de llista de Sant Cugat ningú no han creat riquesa ni treball per la ciutat, només la Remei Gómez”.

Fent un joc de paraules, ha defensat que “la Remei” és “el remei” de Sant Cugat. També Gordó ha reivindicat els governs convergents de Sant Cugat: “Guanyàvem amb majoria absoluta perquè estàvem escoltant la gent. Nosaltres agrupàvem el poble i, per tant, sumaven”. L’objectiu de Convergents és, precisament, recuperar el model de governança dels governs convergents.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article