L’apoderament com a arma d’elCugatenc

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

El passat 12 de juny aquest diari digital va fer un any de vida. Un any ple de coses viscudes i que ja vam resumir en l’editorial que vam fer pública el dia del nostre aniversari. En tot aquest temps em fet molta feina quotidiana, de publicacions constants i treball exclusiu per potenciar continguts per la nostra pàgina web. Però també hem fet i organitzat molts actes per acostar-nos a la gent i trepitjar el carrer.

De fet, una de les nostres raons per aparèixer a Sant Cugat era per fer un diari diferent però també per organitzar actes, col·loquis i presentacions que creiem que són rellevants i importants per a la ciutat de Sant Cugat. El passat dimecres 15 de juny veig tenir l’honor de presentar el debat que va organitzar aquest diari en motiu de les noves eleccions del 26J. Va ser la primera vegada que em tocava moderar un acte d’aquesta envergadura, i dir-vos que em vaig sentir molt còmode. L’espai i la gent m’ho van fer molt fàcil –tot i que algun candidat m’ho va posar difícil.

És evident que queden moltes coses per polir, tant per part de l’organització i execució de l’acte com per part meva, en aquest cas del presentador. Però internament, i a nivell de redacció, estem molt contents del resultat final i com es va desenvolupar tot l’acte. Creiem que organitzar debats i altres esdeveniments que ajudin a la reflexió dels santcugatencs és clau per poder tenir una societat avançada i apoderada i que pugui tenir totes les cartes per decidir per ella mateixa.

Però no només ens dediquem a organitzar debats electorals, organitzar actes d’apoderament de la gent també vol dir fer i dur a terme la presentació de l’Anuari Mèdia.cat que vam fer ahir a Cal Temerari. Mostrar i fer visible la feina d’un seguit de periodistes que creuen en un periodisme més reflexiu, diferent i que vagi a l’arrel de les coses. A més, m’enorgulleix que aquest any entre aquest periodistes hi hagi el Jordi.

En definitiva, dir elCugatenc és sinònim de debat, reflexió, mirada crítica i diferent, transversalitat, convenciment i seguretat de saber el què fem i sobretot sobretot, apoderament dels santcugatencs. 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi