"No han après res" Jaume Espina

Opinió

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

El divendres passat es va celebrar una reunió a l’Ajuntament entre la regidoria d’esports i les entitats esportives amb dos punts del dia. Elecció de la comissió mixta de seguiment d’acord amb la moció aprovada pel Ple del mes de febrer i que determinava la constitució de la comissió abans de final del mes d’abril i presentació d’una primera diagnosi de la situació. Acceptaré que la data s’hagi enrederit perquè les empreses col·laboradores en el anàlisi han tingut una feina molt complicada degut al gran nombre d’entitats esportives de la ciutat. El primer punt del dia es va obviar i va ser la presentació de la diagnosi per part de l’empresa encarregada l’únic punt a tractar. No em referiré a la presentació de l’empresa, que crec que va ser el suficientment correcta ni a les preguntes que els assistents van fer i les respostes per part tant del Sr. Regidor com de l’empresa.

Quan tothom, o al menys jo, pensàvem que es faria la elecció de la comissió el Sr. Regidor va donar per tancada la reunió. La meva demanda d’elecció dels membres de la comissió i parlar al menys del seu funcionament va ser contestada pel Sr. Regidor dient que la comissió estava constituïda per tots els que estàvem a la sala sense saber de manera oficial qui havia, a qui representaven, amb persones que entraven i sortien i, per tant, sense poder determinar amb noms i cognoms la representació de l’entitat corresponent. Va dir que a la propera reunió ja es faria acta però que en aquesta no estava previst.

Hem de recordar que a la moció aprovada pel Ple de l’Ajuntament es parla d’una comissió de treball, no d’una comissió informativa a les entitats que vagin a una reunió a escoltar. Com qualsevol comissió de treball ha d’estar composada per persones i entitats amb noms i cognoms i ha de treball colze amb colze amb les empreses que fan la feina de camp. Crec que el Sr. Regidor encara no te clar que el seu govern està en minoria i que les mocions del Ple estan per complir-les. Sembla que en tot un any encara no han aprés res.

Jaume Espina, delegat de Moviment d'Esquerres (MES)

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi