Què fem i per què, per edbuilding.org

Opinió

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Equip d'edbuilding.org. Foto: Inez del Prado

Vivim temps de canvis accelerats, societats convulses i un futur ple d'incertesa. En el temps que dura un telenotícies presenciem actes perpetrats per persones tan inquietants com cruels que ens fan perdre la confiança en la condició humana:  d'aquí a aquí contemplem dos joves endinsant-se al Túnel de la Rovira buscant pokémons, i d'aquí a aquí un sol home acabant amb la vida de desenes d'innocents. Tant una cosa com l'altra (lluny de paral•lelismes, això no, si us plau...) són dignes de preguntar-nos en què hem fallat.  On està el desajust.  En quin moment aquell home va deixar de ser-ho per convertir-se en bèstia i arrasar amb vides humanes.  I (a anys llum però no menys preocupant) en quin moment el jovent ha cregut que val la pena invertir temps en buscar pokémons arreu…

Recupero la confiança quan veig centenars de mestres omplint auditoris per seguir formant-se

Integrismes, desigualtats enquistades, pares que miren cap a un altre costat… No en tinc cap dubte, com diu la Malala Yousafza "L’educació és l’única solució. L’educació primer de tot".  I, a més a més, és cosa de tots.  Aleshores, recupero la confiança quan veig (i no a un telenotícies, malauradament) centenars de mestres omplint auditoris per seguir formant-se durant l’estiu.  O desenes de pares i mares renunciant al seu temps lliure un dissabte sencer del mes de maig per “sotmetre’s” a una jornada formativa d’experts en educació.  I el que és millor de tot:  tothom surt encoratjat, esperançat i somrient!   

Una de les sessions de formació d'edbuilding.org. Foto: Inez del Prado

Les persones que formem l’equip d’Edbuilding creiem fermament en el que fem, treballem dia a dia per l’educació i us convidem a famílies i docents a sumar-vos al nostre projecte de construir educació! Estem treballant a tope per començar el nou curs escolar amb tota l'artilleria de recursos educatius a punt i ens encantaria comptar amb vosaltres!

 

Susana Garcia

Fundadora de l’associació santcugatenca edbuilding.org

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi