Perdoneu que insisteixi

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

La setmana passada vaig traslladar-me a Mas Gener per visitar in situ les problemàtiques dels veïns del barri, centrant-me sobretot en el carrer Guadalajara. De la visita en va sortir un reportatge que vol recollir totes les preocupacions amb context per poder entendre el que viuen cada dia els santcugatencs de Mas Gener.

Una torre d’alta tensió, 10 carrils de la carretera al costat de casa i una forta olor que impregna cadascun dels recons del carrer. Totes aquestes són els problemes no solucionats amb els quals han de conviure al carrer Guadalajara.

Els veïns se senten menyspreats pel consistori, creuen que estan infravalorats i que pateixen un greuge comparatiu respecte altres districtes i barris de la ciutat. Frederic López, portaveu de l’Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener, explicava que té la sensació que els polítics no són capaços de solucionar els problemes que des de fa anys pateixen al barri.

Per aquesta raó, de la mateixa manera que opinava la setmana passada i que ha creat debat, crec que hi ha santcugatencs de primera i de segona categoria. El centre de la ciutat està impol·lut i centre la gran atenció del consistori. És evident que la gran quantitat de veïns concentrats en pocs quilòmetres quadrats demana més atenció, però en cap cas prestar atenció al centre vol dir abandonar els barris d’extraradi.

“Jo vaig venir a Sant Cugat a viure, però em vaig equivocar de barri perquè visc a la merda de barri de la ciutat”. Una declaració tant contundent d’un santcugatenc com Frederic López, que fa més de 15 anys que viu a la ciutat, denota que hi ha molta feina a fer perquè veïns com ell creguin que el seu barri és també de primer. Fins a aquest moment, perdoneu que segueixi insistint. 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi