Ara o mai

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Ha arribat el moment de la veritat, si és que no ho havia fet ja fa mesos. Ha arribat el moment de la consolidació i de l’assentament en el panorama mediàtic de la ciutat. Hem arribat a l’etapa on el projecte que portem entre mans ja està madur i amb més força que mai. Ha arribat el moment de l’ara o mai per a elCugatenc.

Després d’un any en marxa, i després d’unes vacances merescudes per a tot l’equip de redacció, encarem la segona temporada amb l’energia i la certesa que aquest serà l’any definitiu que ens farà quedar per sempre a Sant Cugat. Amb les últimes etapes del concurs de cooperatives a l’horitzó, el projecte agafa més energies que mai.

Quan vam néixer, gràcies a l’ajuda de tots, ens vam proposar ser quelcom diferent dels mitjans de la ciutat. Per dues raons molt concretes. Primer perquè creiem en el que volíem fer i segon perquè fer-ho d’aquesta manera era la via per trobar un nínxol d’audiència exclusiu i fidel. Al llarg d’aquest any hem tingut alts i baixos, però l’audiència fidel sempre ha estat per recolzar-nos.

Tenim les piles carregades per afrontar un nou curs periodístic ple de novetats, bones i dolentes. Tenim moltes il·lusions en el diari i hi invertirem moltes hores perquè pugui continuar caminant tant fermament com ho ha fet fins ara. És per això, que som conscients del repte que tenim al davant i sabem que la carn està sobre la graella i que és ara o mai.

És per això, que com ja va sent habitual, reiterem la importància i la necessitat que tots aquells que també cregueu en el projecte tant com nosaltres ens doneu suport de la manera que més us agradi i us escaigui. Tenim moltes coses preparades per la segona temporada, així que prepareu-vos! 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi