Fem un ús saludable de les xarxes socials a casa?, per EdBuilding

Opinió

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Les xarxes socials s’han convertit en una part essencial de la vida dels infants i adolescents, com ho va ser el telèfon per a la generació dels seus pares i avis. La tecnologia, abans i ara, facilita el contacte amb amics i familiars, obre les portes a mons inexplorats, fomenta la curiositat, estimula la creativitat i incita a experiències noves. La seva omnipresència en la comunicació personal, familiar i social està construint un model relacional nou i d’evolució impredictible. Els pares, poc coneixedors de les tecnologies i els entorns digitals als que connecta, temen per la seguretat dels seus fills i desconfien dels contactes i les activitats que hi tenen lloc.

Què hi poden fer els pares, dins dels límits del respecte i la confiança, per a orientar i acompanyar els seus fills en l’aprenentatge emocional i social necessaris per a la seva incorporació responsable en el món online? Un dels principals reptes educatius als que s’enfronta la societat en l’era digital és la feblesa en les habilitats de comunicació de nens i adolescents i a la manca de coneixements i destresa en el món online dels adults. La comunicació és la gran eina del segle XXI, ja no podem permetre que segueixi sent una assignatura pendent.

Per això, et convidem a aquesta càpsula que segur et serà de molta ajuda:

QUÈ FAREM? Marisa Iturbide, especialista en comunicació i tecnologies socials, posarà sobre la taula què hem de fer (i què no) per aconseguir que els nostres fills facin una gestió saludable de les xarxes socials. Podreu intervenir amb els vostres comentaris.

ON? Ens trobarem en un hangout obert.

QUI POT PARTICIPAR? Les 10 primeres persones que s'inscriguin al nostre correu info@edbuilding.org (rebreu resposta amb confirmació i amb indicacions per a participar).

ACTIVITAT GRATUÏTA organitzada per l’associació santcugatenca d’experts en educació edbuilding.org

[Ed]Building

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi