Hem vingut per quedar-nos

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Sembla que va ser ahir, però la veritat és que no és així. El pròxim diumenge dia 12 de juliol farà un mes que aquest mitjà va començar a rodar. Molts mesos abans, però, ja portàvem molta feina feta amb el Verkami i la programació del que avui és la nostra pàgina web. Després de tota la feina realitzada fins al moment crec que és imprescindible fer un balanç del que ha estat aquest.

En general, a nivell personal, faig un balanç positiu. El primer dia que vam sortir en públic vam tenir una rebuda molt i molt calorosa per part de tothom. Aquell dia vàrem veure que hi havia molta gent que ens estava esperant amb candeletes. El dijous abans vam estar fins altes hores de la matinada acabant de preparar els continguts. Ens vam llevar per realitzar la reunió setmanal de redacció amb els ulls i l’ànima cansada, però satisfets de la feina feta.

A partir d’aquell moment les notícies, els esdeveniments i els continguts en profunditat han estat el pal de paller que ha nodrit elCugatenc. A poc a poc ens hem anat amotllant a la ciutat i la ciutat ens ha anat coneixent. De fet, a vegades ens hem plantejat uns reptes potser massa ambiciosos i que no hem sabut preparar de manera prou convincent. Parlo evidentment de la cobertura de l’acte central dels Gausacs per Festa Major. Però tot i no poder-lo donar en directe el vam poder gravar i tothom que ha volgut l’ha pogut veure en diferit. Potser no vam aconseguir el què volíem però posar-nos reptes complicats és el que ens fa avançar.

Hem acompanyat entitats de Sant Cugat, hem denunciat violacions de drets fonamentals, ens hem rigut de nosaltres mateixos, hem denunciat coses que la població potser desconeix, hem fet entrevistes, hem fet Festa Major, hem estat al costat dels més petits i hem mirat el món sense perdre de vista Sant Cugat. En aquest procés ens han plogut pals, però també ens han felicitat per la feina feta. A més, estic seguríssim que ens falten moltes coses per fer i moltes coses per aprendre, però no té preu veure que la feina que fas és ben rebuda per la ciutadania.

Un mes dóna per fer moltes coses, bones i dolentes, però sempre tot el que ha fet aquesta redacció i els col·laboradors que ens han ajudat a tirar endavant està fet sota l’ètica periodística i les bones intencions. Hem nascut gràcies a la gent i això no ho oblidem. No ens devem a ningú més que a nosaltres mateixos i als santcugatencs i precisament això és el que ens fa forts.

Hem vingut per quedar-nos. Ens trobarem molts entrebancs en el nostre recorregut però no volem plegar a les primeres de canvi. Per això demanem que ens feu arribar tots els imputs possibles, siguin negatius o positius. Això sí, sempre constructius i per créixer. És fonamental que feu arribar allò que us agrada de nosaltres a tothom, ja sabeu com funciona la xarxa, no us he d’explicar res. Moltes gràcies pel recolzament rebut fins avui, espero que aquest es tripliqui d’ara endavant. Ens veiem aquesta tarda a dos quart de vuit del vespre a la plaça Pep Ventura

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi