Us vull sentir

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Poso l’orella i sento alguns comentaris, algunes veus allà al fons de la xarxa. Alguna que altra opinió es deixa anar en les notícies del diari i les xarxes socials ens proporcionen algun pensament de la nostra audiència. Però estic segur que darrere de cada pantalla d’ordinador, mòbil o tauleta hi ha una opinió, una valoració, una crítica constructiva, un retret o una felicitació que no ens ha arribat. Ara us sentim poc i us volem escoltar molt més!

La setmana passada, en la reunió de redacció, comentàvem que generalment elCugatenc rep poc imputs de resposta a la feina que realitzem. Analitzant l’audiència que tenim, que ens xiva el Google Analytics, vam arribar a la conclusió que per a la quantitat d’audiència que tenim rebem un grau de feedback molt petit. I volem que aquest grau de retorn sigui molt més ampli.

Cada vegada que rebem una opinió a qualsevol notícia del diari la posem molt en valor perquè ens fa arribar el que la gent percep del que publiquem. Ens ajuda a millorar, a veure que és el que estem fent malament i què és el que estem fent bé. Ens permet analitzar a grans trets qui se sent incòmode amb el que publiquem i qui ho valora de manera positiva. Ens ajuda a seguit traçant el camí d’elCugatenc. Però aquest comentaris són molt minoritaris.

"Necessitem els matisos de les paraules, dels enfocs i de les idees per continuar creixent"

És evident que per saber què és el que més visita i rep la nostra audiència en podríem tenir prou amb el que ens diuen les dades o els retuits o m’agrada que ha tingut aquella publicació a les xarxes socials. Però tant sols amb això no en tenim prou. Necessitem els matisos de les paraules, dels enfocs i de les idees per continuar creixent. Saber què és el que us agrada del diari i del seu funcionament i què canviaríeu.

Quina opinió teniu de l’eina de Telegram? Arribem a vosaltres amb eficàcia? Quins continguts us agraden més? El butlletí quinzenal de recomanacions és útil? La recopilació d’articles nostres setmanals que us arriba per correu és útil? Trobeu a faltar algun opinador? Totes aquestes preguntes tenen una resposta per part de la redacció del diari, però volem saber la vostra!

Però no m’agradaria que aquesta reflexió us la preguéssiu com si fossin deures. Sinó simplement com quelcom que pugueu fer quan us vingui de gust, nosaltres ho rebrem amb els braços oberts. I evidentment, vagi per endavant que aquest article no pretén fer una crítica a l’audiència que tenim, ni molt menys. Sinó que busca estimular-la perquè junts puguem anar endavant. 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi