Aprendre a no fer un Mas

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

El passat 9 de gener del 2016, Artur Mas feia un pas al costat per donar relleu a Carles Puigdemont al capdavant de la Generalitat per treure de l’atzucac les negociacions entre Junts Pel Sí i la CUP. Coincidint amb aquesta data, Joan Puigdomènech, regidor delegat de Medi Ambient, Mobilitat i Seguretat Ciutadana, ha escrit una opinió sobre la importància d’aprendre a ser ex.

Està bé que aquestes paraules s’escriguin en un dia com avui quan es felicita aquesta data tant assenyalada en què Mas, membre del PDECAT, partit del qual també en forma part Puigdomènech, no va saber ser un bon ex. Bé, de fet li va costar ser ex i, un cop ho va ser, li va costar molt no ensenyar les seves ferides que segons ell porta pel fet de ser ex.

Malgrat això estic completament d’acord amb les paraules del regidor santcugatenc, però dubto que tothom que ocupa un càrrec semblant ho tingui tant clar. No cal anar gaire lluny per veure com molts ex han utilitzat les famoses portes giratòries i s’han oblidat d’aprendre a ser uns bons ex. Molts d’ells han utilitzat la situació transitòria que se’ls atorga pel fet d’ocupar un càrrec públic per col·locar-se en un altre lloc o per perjudicar els seus successors, malgrat això pugui ser  nihilista, tal com diu Puigdomènech.

Ara cal esperar que d’aquí dos anys i poc, quan hi hagi renovació de regidories i d’alcaldia, tots aquells que actualment ocupen un càrrec públic transitori i passin a ser ex ja estiguin fent el mateix que Puigdomènech i agafin apunts per ser un bon ex. Nosaltres tindrem ben guardades les paraules del regidor de mediambiental per veure si es compleixen.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi