Amb ganes de seguir

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

No ho acostumo a fer, però de vegades utilitzo l'espai que em brinda el diari per parlar de quelcom relacionat amb la vida professional i que al cap i a la fi ens vincula directament amb elCugatenc. La iniciativa que dóna cobertura a aquest projecte que ara teniu davant dels vostres ulls va néixer ja fa més de 2 anys. Al llarg d'aquest temps les situacions personals i laborals dels impulsors han canviat molt.

 

La primera que ens va deixar va ser la Patricia Cirera que va decidir abandonar el diari perquè per problemes d'horari no aconseguia arribar a tot allò que requeria ser redactora i impulsora d'elCugatenc. Més tard, i perdent pel camí altres col·laboracions, també va decidir fer un pas al costat de la redacció el Xavi Boix, tal com ell mateix va explicar.

Malgrat tot això, els que seguim al diari ho seguim fent amb la màxima il·lusió i amb la certesa de saber que ho estem fent tot perquè elCugatenc avanci tant com ho està fent en aquests últims mesos. Però conscients de la feina que volem fer i on volem arribar també sabem que hem d'ampliar la nostra redacció per poder oferir més continguts.

 

Ja ens hem posat a treballar per solucionar aquest problema i poder créixer exponencialment com ja ho estem fent. Però com sempre us hem dit aquest diari no pot continuar existint sinó és amb vosaltres, les vostres visites i les vostres subscripcions. Sabeu també que malgrat dedicar-hi tot el temps i l'esforç de moment la redacció no viu econòmicament del diari.

 

És justament per aquesta raó, en aquest món massa necessària, que a vegades cal prendre decisions que fan il·lusió perquè obren noves portes però que treuen hores dels altes projectes. No passa sempre que et vinguin a buscar per oferir-te feina, i menys en les condicions actuals, per això no he pogut dir que no, i a més el projecte també m'il·lusiona. Treballaré durant el cap de setmana fora i durant la setmana posaré el cor i les hores a elCugatenc.

 

Ningú ha dit que fos fàcil, però tota la redacció estem disposats a perseguir les nostres idees i la nostra manera de fer perquè hi creiem. Malgrat totes les adversitats seguirem endavant perquè seguim amb ganes que tot funcioni i fer tot el que puguem per viure de la feina diària.  

 

Miquel Margalef, periodista i redactor d'elCugatenc

 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi