Qui derogarà la reforma laboral?

Opinió

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Fa pocs dies va ser el Dia del Treball, en concret l’1 de maig. Dia de reivindicació dels treballadors, per desgràcia aquest any eren quasi tres dies de festa i això representa que una gran part de treballadors eren de pont, alguns van tornar per a la manifestació, altres no. Què hi farem.

Aquest any estava ple de representació dels partits polítics però, quina ironia, venen a la manifestació a donar recolzament però on tenen que fer la feina no se’ls veu. Si volguessin podrien derogar la reforma laboral, però s’omplen la boca de paraules i no fan res. Mentrestant, treballadors de tot l’estat estan suportant condicions laborals extremes, contractes de 20 hores, cobrant-ne  40 i treballant-ne 60. Treballadors d’empreses multiserveis que cobren un cinquanta per cent menys que els companys de les empreses on presten els seus serveis, treballadors que porten anys entrant i sortint de la mateixa empresa amb contractes temporals, etc.

Però els polítics o ignoren o no volen saber-lo. Doncs als mitjans de comunicació surten aquestes notícies... Però suposo que quan arriben a les pàgines laborals les passen de llarg.

Senyors polítics, poseu-vos  les piles o a les properes eleccions tornarem a perdre, i la classe treballadora d’aquest país anirà desapareixent mica en mica fins que formem part de la història com una espècie en perill d’extinció.

Xavier Sans, veí de La Floresta

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi