No al ‘chusquerisme’ administratiu

Opinió

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Venint per la carretera d’El Papiol i entrant cap a Valldoreix es passa per Mira-sol, on nombrosos policies tombats o sots invertits són ja un clar indicador dels remeis necessaris per frenar la gran quantitat de conductors “sense civisme” que pul·lulen per totes les carreteres i camins del país. Per això veig que l’Ajuntament de Sant Cugat posa més sots invertits, ara quadrats, per intentar alleugerir la velocitat i respectar així els indicadors de trànsit.

Sembla que a Valldoreix el civisme és superior al de Sant Cugat i més culte també. Una cosa va unida a l’altra... Han declarat Valldoreix “Via lenta” i han posat cartells de “Jo circulo amb respecte” a part d’altres electrònics que es posen seriosos o et somriuen en funció si vas a més de 30 o a menor velocitat.

Naturalment, han tret tots els sots invertits fent les delícies de tots els fitipaldis de via estreta del nostre voltant que no han llegit els cartells ni els importa. Jo ho veig cada dia des de la meva casa... Sembla que a l’EMD de Valldoreix tenim gent que té el cap a la lluna i desconeixen la mentalitat i costums dels seus conciutadans de la Terra.

Jo circulo amb respecte” més que convèncer algú, fa riure. S’han de gastar els diners en mitjans més contundents. Què els semblaria si per resoldre el problema dels robatoris els nostres funcionaris es gastessin els diners posant cartells de “no siguis malvat, no robis”?

Jo desitjo tenir funcionaris que realment coneguin com resoldre problemes i que tots ells siguin contractats per una oposició i no a dit per partits polítics.

Amb els meus millors desitjos per als que respecten les normes.

J.R. Loidi, veí de Valldoreix

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi