Música per a la solidaritat

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Una de les grans fites del Rotary de Sant Cugat es el concert benèfic anual. Amb aquest acte, que ja va per la seva onzena edició, s'organitza un concert amb algun artista o artistes solidaris, que decideixen dedicar el seu art a una causa benèfica. El benefici obtingut de la venda de les entrades es destina a algun projecte de caràcter social. A més a més té la característica que l'associació o projecte beneficiat és sempre de Sant Cugat o hi té un vincle molt estret. D'aquesta manera es compleix el principi Rotary de dur a terme accions que beneficiïn directament a la comunitat on el club té la seu.

El proper concert de Música per a la Solidaritat tindrà lloc el 18 de gener del 2018 al Teatre-Auditori de Sant Cugat. Els artistes solidaris seran la coneguda i internacional Andrea Motis i el Joan Chamorro Cuartet. Els beneficis aniran cap a l'associació AVAN, associació del Vallès amics de la neurologia. El preu serà de 15 euros, i tal com comentaven els beneficis nets del concert aniran en la seva totalitat a l'associació AVAN. Exceptuant un deu per cent d'aquests beneficis que, com és tradicional en el Rotary, aniran cap al programa pòlio plus de Rotary que lluita contra aquesta malaltia.

En definitiva una acció solidària que ja en altres edicions ha afavorit a entitats com Creu Roja de Sant Cugat i Rubí, Càritas de Sant Cugat o la Llar d'avis de la Parròquia. Es tracta d'una manera molt efectiva d'ajudar als més necessitats i gaudir al mateix temps de concerts de qualitat.

Us animen doncs a participar d'aquesta iniciativa, i si per aquest Nadal no sabeu què regalar, quina millor idea que regalar entrades que per al concert de música per a la solidaritat? Un concert que no només beneficia als que l'escolten sinó que també es fa sentir entre les entitats que treballen per als més necessitats.

Francesc Carol, llicenciat en Antropologia i Dret

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi