Rèplica de Dones amb Iniciativa a l'article de Jordi Casas

Opinió

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Dones amb Iniciativa de Sant Cugat vol fer un aclariment respecte a l'article de Jordi Casas Ser d'esquerres avui publicat en aquest mitjà de comunicació.

Jordi Casas signa aquest article com a historiador però també és un conegut militant d'ICV Sant Cugat, company nostre de lluita, i és per això que volem mostrar el nostre desacord, centrant-nos al paràgraf on parla de gènere i de feminisme. Un paràgraf que aquest mitjà va destacar a les xarxes socials.

El nostre espai polític té un llarg recorregut històric de lluita feminista i de lluita pels drets de les persones LGBTI.

No farem un relat de les situacions històriques i actuals que legitimen la lluita feminista, per obvi i perquè està a l'ideari de Dones amb Iniciativa i d'ICV.

Ens limitarem a recordar que combatre totes les injustícies i desigualtats, feminitzar la política i la manera de gestionar el bé comú forma part de la lluita feminista. Ja que no es pot ser d'esquerres i no estar al costat de la lluita feminista. O tal com va dir Rosa Luxemburg: "Qui és feminista i no és d'esquerres, manca d'estratègia. Qui és d'esquerres i no és feminista, manca de profunditat."

Dones amb Iniciativa

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi